fbpx
 

Hurgada Egipat LETO 2021

 

Hurgada Egipat LETO 2021 U PRODAJI!!! ALL INCLUSIVE paket aranžmani. Ekskluzivni hoteli i NAJPOVOLJNIJE CENE NA TRŽIŠTU, LETO 2021 U PRODAJI!!! 

*U nastavku je ponuda hotela: klikom na fotografiju hotela/link otvarate stranicu sa opisom, galerijom slika i pojedinačnim cenovnikom za svaki hotel za sezonu 2021. Cenovnik je sa svim uračunatim popustima, automatski se ažurira i važi od 01.04.2021 za sezonu Leto 2021! FIRST MINUTE ŠARM HURGADA LETO 2021, ISKORISTITE NEVEROVATNE POPUSTE!


Program putovanja i uslovi putovanja, PCR testovi


Hurgada IZLETI i zanimljivosti


REZERVIŠITE VAŠ ODMOR NA VREME!

0213826773 ili 0621874322,

Petra Drapšina 36 NOVI SAD

 PONUDA HOTELA:

Ne propustite priliku da iskoristite najveće popuste do sada! Hoteli sa ekskluzivnim cenama!!!

Hurgada Egipat Letovanje 2019

Biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika. U ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale.

Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Hurgada Egipat Letovanje 2019 2


Informacije o Egiptu
 POGLEDAJTE PONUDE ZA KRSTARENJE NILOM

Krstarenje Nilom

Luksor 

je grad u Gornjem (južnom) Egiptu. Ima oko milion stanovnika. Kao mesto na kome se nalazio drevni egipatski grad Teba, Luksor se često naziva „najvećim svetskim muzejem pod otvorenim nebom“. Ruševine kompleksa hramova u Karnaku i Luksoru se nalaze unutar savremenog grada. Preko reke, na drugoj obali Nila, nalaze se spomenici, hramovi i grobnice, koji uključuju Dolinu Kraljeva i Dolinu Kraljica.

Milioni turista iz svih krajeva sveta svake godine dolaze da posete te spomenike. Njihovo prisutstvo je ekonomski temelj ovog grada. Zbog toga Luksor predstavlja omiljenu bazu za putovanja Gornjim Egiptom. To je omiljeno turističko odredište, sam po sebi, i kao početna i završna stanica krstarenja Nilom.

Asuan

Grad koji se nalazi na kataraktu pored Velike Asuanske brane nosi simbol trgovačke prestonice u doba Srednjeg veka. Za vreme drevnih Egipćana je bio glavni grad Nubijskog dela Egipta. Mnogi pisci su napisali svoja dela u hotelu Katarakt koje se nalazi pored Kičerinovog ostrva na Nilu. Ovde se nalazi i kamenolom odakle je vađena građa za mnoge arhitektonske džinove-spomenike. Turisti obavezno posete i Botaničku baštu koja je zadivila mnoge vladare koji su osvajali ovu teritoriju.

KomOmbo

duguje svoje ime egipatskom nazivu Nubt (‘Grad zlata’) kojim se ističe njegova značajna uloga u trgovini tim dragocenim metalom. Nalazi se pored istoimenog mesta Ombos. Hram Kom Ombo kultna je građevina koja je bila posvećena božanstvima Sobeku, s krokodilskom glavom i (Haroerisu) Horusu sa sokolovom glavom. Danas ovde živi oko 60.000 seljaka koji su većinom Nubijci koji su ovde naseljeni kada je pravljena Asuanska brana.

Edfu

Mesto koje nosi ime hrama koji takođe potiče iz Ptolomejskog doba i posvećen je božanstvu Horusa. Veliki broj kočija i seljaka-trgovaca čine ovo mesto interesantnim za turiste koji ovde dolaze brodovima.

Call Now ButtonPozovite nas