fbpx
 

Elysees Premier Hotel 3* | Egipat Letovanje

Elysees Premier Hotel 3* | Egipat Letovanje

KLIKNITE OVDE ZA CENOVNIK!


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se oko 500m od novog centra Memša, oko 5km od starog centra Sakale i oko 6km od aerodroma.


Otvoren u aprilu 2015. godine. Elegantan i moderan butik-hotel, namenjen mlađima i onima koji vole da budu blizu centra, klubova, kafića i koji vole da šetaju. U blizini se nalaze tržni centri, supermarket i restorani gde možete provesti ugodne večernje trenutke.

Hotel se nalazi u drugom redu od plaže do koje se prelazi preko mosta.

Napomena: U zatvorenim delovima hotela je zabranjeno pušenje.


Hotel ima lepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i dva moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana.

Na plaži se nalazi spa centar koji se dodatno plaća. Animacioni tim organizuje za decu i odrasle zabavu nekoliko puta u toku dana. Hotelska plaža je otvorena od 08:00 do zalaska sunca.


Hotel ukupno ima 106 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju mini bar, TWC, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, sef. Većina soba poseduje balkon a neke prozor od poda do plafona.

Plaća se: telefon, room service.


Hotel ima uslugu polupansion – doručak i večera i all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak se služi od 07:00 do 10:00  (u glavnom restoranu), užina od 11:00 do 12:00 (služi se na bazenu), ručak od 13:00 do 15:00 (u glavnom restoranu), café break od 15:00 do 17:00 (služi se na bazenu), večera od 19:00 do 22:00 (u glavnom restoranu). Bar na bazenu je otvoren od 10:00 do zalaska sunca, bar na plaži od 10:00 do zalaska sunca. Bezalkoholna pića: coca-cola (pepsi), sprite (7-up), voda, alkoholna pića: pivo (točeno), vodka, džin, rum…

Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, piće i hrana na plaži (osim u malom AI baru na plaži gde gosti mogu bez doplate konzumirati određena bezalkoholna i alkoholna pića točena u malim plastičnim čašama na bazi samoposluživanja) i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Alkoholna pića se naplaćuju posle zalaska sunca.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Mini biblioteka, Wi-Fi internet na recepciji, 2 bazena za odrasle (jedan bazen se greje zimi) i jedan dečiji, koji se nalaze u okviru hotelskog komleksa, aquabik, odbojka, ples, stoni tenis.

Uz doplatu: room service, telefon, pranje veša, lekar, fitnes sala i teretana, bilijar, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, masaža.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.