fbpx
 

MALDIVI Jesen / Zima 2023/2024

 


Izbor hotela pogledajte u nastavku!Sezona na Maldivima: januar, februar, mart, april, jul, avgust, novembar, decembar. Maldive odlikuje tropska klima, kao i konstantna temperatura od oko 30 stepeni tokom cele godine.

Najbolje vreme za putovanje na Maldive je od novembra do aprila. Međutim, od maja do oktobra su pljuskovi češći i znatno duži zbog vlažnog monsuna. U ovom periodu, aranžmani agencija koje u svojoj ponudi imaju putovanje na Maldive su dosta jeftiniji.

Klima na Maldivima: tropska sa relativno visokom vlažnošću, severoistočni monsun od novembra do marta, jugozapadni monsun od juna do kraja avgusta, prosečna minimalna temperatura 25,5 °C, prosečna maksimalna temperatura 30,4 °C.


U zavisnosti kakav tip odmora planirate, svakako treba pažljivo izabrati resort na Maldivima gde ćete provesti Vaš odmor. Na Maldivima je zapravo jedan resort jedno ostrvo. Do nedavno, Maldivi su važili za destinaciju koja je idealna isključivo za putovanje za odrsle bilo da putujete na medeni mesec ili jednostavno želite da otputujete sa partnerom. Međutim, u poslednje vreme stvari su se značajno promenile. Maldivi su postali destinacija koje je sve više privlačna porodicama sa decom. Veliki broj hotela se trudi da prilagodi svoj sadržaj najmlađim gostima od interesantnih igraonica sa mnoštvom tobogana preko animacije do dečijeg menija.  U nastavku teksta pogledajte predloge hotela na Maldivima u zavisnosti od tipa planiranog putovanja i odmora.


ALL INCLUSIVE HOTELI NA MALDIVIMA

Obzirom da su cene vanpansionskog boravka na Maldivima prilično visoke, uvek se preporučuje da birate minimum uslugu polupansiona.

Ukoliko se odlučite za All Inclusive uslugu u nekom od hotela na Maldivima, troškove ćete izbeći gotovo u potpunosti. U većini resortova vrhunski evropski kuvari mogu u potpunosti razmaziti goste svojim specijalitetima.

U hotelima se uglavnom služi internacionalna kuhinja. Doručak se obično nudi u obliku bogatog švedskog stola. Ručak i večera se uglavnom služe kao švedski sto odnosno a la carte u zavisnosti od izbora samog hotela.


LUKSUZNI HOTELI NA MALDIVIMA

Maldivi se smatraju izuzetno ekskluzivnom destinacijom kojoj ne uspevaju da odole ni najzahtevniji turisti.

Beli besak, kristalno čisto tirkizno more, privatnost, besprekorno dizajnirani luksuzni hoteli i vrhunska gastronomija samo su neke od prednosti kojima se ponose resortovi na  Maldivima. Zbog toga su izbor honeymoon-ersa, poznatih ličnosti i poštovaoca dobrog stila i luksuza.

Za savršen odmor na plaži, svi luksuzni resortovi na Maldivima će ispuniti Vaša očekivanja i učiniti letovanje nezaboravnim.PONUDA HOTELA:

U nastavku su određeni hoteli koji su među prodavanijim, ne čine našu celokupnu ponudu već primere smeštaja. Za drugačiju ponudu od navedene kao i za cene paket aranžmana za željeni termin kontaktirajte agenciju kako bi našli najbolju ponudu za nezaboravno putovanje na Maldive.