fbpx
 

LETO 2023 U PRODAJI!


NOVO U PONUDI – EGIPATSKI MALDIVI!

(Obala Egipta koja izlazi na Mediteran)


Paket aranžmani čarter letovima počev od 18.juna do 24. septembra (letovi nedeljom), na 7 ili 14 noćenja, All Inclusive

Direktan let na Marsa Matruh u trajanju 2,5h i transfer do hotela oko 40 minuta

Rani jutranji letovi u odlasku, jutarnji u povratku


ALMAZA BAY – IZLETI

Almaza Bay 2023 Marsa Matruh, u svom sklopu poseduje pet hotela, Jaz grupacije smeštenih jedan do drugog, a hoteli su Jaz Almaza Beach, Jaz Tamerina, Jaz Oriental, Jaz Almazino, kao i Jaz Crystal. Svi hoteli su na bazi all incluisve usluge, izaberite svoj hotel kako bi uživali u nestvarno plavoj boji mora Almaza Zaliva, popularno nazvanom letovalištu “EGIPATSKI MALDIVI”….


PONUDA HOTELA:
Hoteli Jaz Crystal 5*, Jaz Almaza Beach 5* i Jaz Oriental 5* smešteni su uz samu plažu, dok je Jaz Tamerina smešten iza Oriental-a. Jaz Almazino je msešten iza Tamerine i udaljen oko 800m od plaže do koje vozi šatl bus.

Almaza bay 2023 nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta.
U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.


POGLEDAJTE OSTALE PONUDE ZA EGIPAT LETO 2023 – HURGADA ili ŠARM EL ŠEIK: