fbpx
 

LETO 2024 U PRODAJI!

FIRST MINUTE POPUSTI!


EGIPATSKI MALDIVI!

(Obala Egipta koja izlazi na Mediteran)


Direktan let na Marsa Matruh u trajanju 2,5h i transfer do hotela oko 40 minuta


ALMAZA BAY – IZLETI


ALMAZA BAY Egipat 2024, u svom sklopu poseduje šest hotela, Jaz grupacije smeštenih jedan do drugog, od čega će JAZ Sakhra 5* biti otvoren za sezonu 2024, u kompleksu su i hoteli Jaz Almaza Beach, Jaz Tamerina, Jaz Oriental, Almazino, kao i Jaz Crystal. Svi hoteli su na bazi all incluisve usluge, izaberite svoj hotel kako bi uživali u nestvarno plavoj boji mora Almaza Zaliva, popularno nazvanom letovalištu “EGIPATSKI MALDIVI”….


PONUDA HOTELA:

Hoteli Jaz Crystal 5*, Jaz Almaza Beach 5* , Jaz Sakhra 5* i Jaz Oriental 5* smešteni su uz samu plažu, dok je Jaz Tamerina smešten iza Oriental-a. Jaz Almazino je smsešten iza Tamerine i udaljen oko 800m od plaže do koje vozi šatl bus.
Almaza Bay Egipat 2024. Egipatski Maldivi!

ALMAZA BAY Egipat 2024

nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta.

U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.

Jednodnevni izlet za Aleksandriju toplo preporucujemo u toku Vaseg boravka u Almaza Bay-u. 
Aleksandrija je sredozemni lučki grad u Egiptu. Tokom helenističkog perioda, u njemu se nalazio svetionik koji se svrstavao među sedam svetskih čuda antičkog sveta, kao i prizemna biblioteka. Danas je biblioteka pretvorena u ultramodernu Bibliotheca Alekandrina u obliku diska. Aleksandrija ima grčko-rimske znamenitosti, stare svetske kafiće i peščane plaže. Njegova citadela Kaitbaj na obali mora iz 15. veka sada je muzej.

POGLEDAJTE OSTALE PONUDE ZA EGIPAT LETO 2024 – HURGADA ili ŠARM EL ŠEIK 2024: