Dominikanska Republika putovanje

Dominikanska Republika putovanje – Punta Cana

 

Dominikanska Republika putovanje – Punta Cana

INDIVIDUALNA PUTOVANJA / ALL INCLUSIVE / AVIO

Datum koji Vama odgovara, trajanje aranžmana po želji, rent-a-car, izleti… Kreirajte putovanje po želji, DOŽIVITE SVET! 


Pošaljite nam upit!

*KAKO BI VAM PREZENTOVALI NAJBOLJU PONUDU SHODNO VAŠIM ŽELJAMA, MOLIMO VAS DA NAVEDETE: LOKACIJU/MESTO, BROJ OSOBA, OKVIRNE DATUME ODLASKA I POVRATKA (BROJ NOĆENJA), KATEGORIZACIJU HOTELA/SMEŠTAJA, VRSTU USLUGE (DORUČAK, POLPUANSION, ALL INCLUSIVE..)


  Izranjate iz oblaka posle leta, vidite obalu koju ste toliko puta gledali na reklamama i plaže sa peskom na kome ostavljate tragove ili šaljete poruke prijateljima. Jedva čekate da se smestite u hotel, utrčite u more čiji vas šum talasa doziva – počinje odmor iz snova na Dominikanskoj Republici.

  Ostrvo koje je jedno od najvećih u Karipskom arhipelagu i grupaciji Velikih Antila, ostrvo zvano “Hispanola” koje dele Dominikanska republika i Haiti. Isplovite na otvoreno more i uživajte u pecanju na Sabljarku ili Zlatnu Tunu, zaronite i družite se sa morskim svetom, doživite i vi “under the Sea”, prepustite se ležanju na pesku ispod Palmi ili šetajte po peščanoj plaži – zaboravite na sve i uživajte u odmoru iz snova 


  Vizna procedura:

  Za gradjane Republike Srbije potreban je važeći pasoš i turistička propusnica  – „Tarjeta de Turista” (za turistički boravak do 30 dana) koja se pribavlja na graničnim prelazima Dominikanske Republike pre pasoške kontrole (aerodromi, lučke kapetanije i kopnenim prelazom iz Republike Haiti) po ceni od 10US$. Imigracioni organi uzeće polovinu propusnice prilikom ulaska u zemlju, drugu polovinu prilikom izlaska iz zemlje – neophodno je da putnici sačuvaju drugi deo propusnice. Od putnika se traži da prilikom dolaska na pasošku kontrolu poseduju i popunjen obrazac o ulasku i izlasku iz zemlje – „Planilla de embarque y desembarque”.

  Prilikom izlaska iz zemlje plaća se 20US$, preporuka je da se poseduje novac u gotovini. Ukoliko putujete u Dominikansku Republiku sa detetom koje ne nosi isto prezime kao i putnik, potrebno je dokazati srodstvo izvodom iz matične knjige rodjenih na medjunarodnom obrascu. Ako dete putuje sa licem koje mu nije roditelj, potrebno je ovlašćenje roditelja propisno overenom pečatom  Apostille i prevedeno kod sudskog tumača. Izvor informacija https://goo.gl/smJvmZ

   


  Call Now ButtonPozovite nas