fbpx
 

Long Beach Resort Hurghada 4* | Egipat Letovanje

Long Beach Resort Hurghada 4* | Egipat Letovanje

KLIKNITE OVDE ZA CENOVNIK!


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se u južnom delu grada, oko 17km od centra Hurgade i aerodroma.


Hotel je izgrađen 2001. godine i sastoji se iz 912 soba, poseduje privatnu peščanu plažu, dugu oko 1km.

Hotel nudi dobru uslugu, ukusnu hranu po svetskim standardima i ljubazno osoblje.


Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži  dužine oko 1.100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.


Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera  ( samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima ), služe se u Al dente i Lotus restoranima. Večera se služi i u Podium restoranu, uz obaveznu rezervaciju. Užina se služi u Pool an Beach barovima u tačno određenim terminima.  Pića su besplatna u  restoranima u toku obroka, kao i u sledećim barovima (u tačno određenim terminima): Pools and Beach Bars, Vienna Bar, Disco, Aqua Lounge.

Dodatno se plaćaju: sva topla pića, osim američke kafe i čaja, uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, i sve ono što nije pomenuto.

Sva hrana, piće, tanjiri i čaše su zabranjeni van restorana i barova.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj, TV, mini bar (dopunjuje se jednom velikom flašom vode po sobi), terasa/balkon/veranda/prozor od poda do plafona, sef. Smeštajne jedinice su skromnije uređene i nisu renovirane, nalaze u glavnoj zgradi, family delu i vila aneksu.

Plaća se: room service, Wi-Fi internet, telefon.


Hotel u svom sastavu ima 6 bazena, u zimskom periodu se greju 2 od 5 spoljašnjih bazena.  Od sportskih aktivnosti, dostupni su: tenis, mini golf, bilijar, teretana i stoni tenis. Sve ove aktivnosti se mogu koristiti besplatno uz prethodnu rezervaciju. Hotel takođe nudi brojne animacije, kao i dečiji klub.

Dodatno se plaćaju: sauna, tursko kupatilo, jacuzzi i masaže, doktor, taxi, reketi za tenis.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Call Now ButtonPozovite nas