fbpx
 

Premier Le Reve Sahl Hasheesh 5* | Egipat Letovanje

Premier Le Reve Sahl Hasheesh 5* | Egipat Letovanje

PREPORUKA AGENCIJE, LUKSUZAN HOTEL SA VRHUNSKOM USLUGOM

KLIKNITE OVDE ZA CENOVNIK!


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.


Moderan i luksuzan hotel je otvoren 2009. godine i raspolaže sa oko 367 smeštajnih jedinica raspoređenih na pet spratova. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana, kao i SPA program.

Hotel ne prima decu ispod 16 godina.


Hotel ima sopstvenu plažu, gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju TWC, fen, LCD TV, mini bar, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Smeštajne jedinice su sa delimičnim ili direktnim pogledom na more/bazen. Standard room su površine oko 49m2, deluxe imaju veći krevet, 2 umivaonika, imaju pogled na bazen i delimičan pogled na more.

Plaća se: telefon, room service.


Usluga je ultra all inclusive (samoposluživanje izbor više jela i pića po hotelskim pravilima) užine, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, određena uvozna alkoholna pića a dodatno se doplaćuju ceđeni sokovi i sve nepomenuto. Turquoise (glavni restoran): doručak, ručak, večera, kasna večera. Bella (italijanski a la carte restoran) – jednom nedeljno, Mandarin (kineski a la carte restoran) – jednom nedeljno,  Mermaid (mediteranska kuhinja) jednom nedeljno,  Ossiano (restoran na plaži), a la cart užina, popodnevna užina, executive Lounge (suites samo), popodnevni čaj uz peciva i kolačiće.

Plaća se: Miyako (japanski restoran) dodatno se plaća, Little Delhi (indijanski restoran) dodatno se plaća.


Teretana, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, pikado, boćanje.

Plaća se: masaža, sauna, jacuzzi, SPA centar: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i hamam.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Call Now ButtonPozovite nas