fbpx
 

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* | Egipat Letovanje

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* | Egipat Letovanje

KLIKNITE OVDE ZA CENOVNIK!


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u


Hotel Tropitel Sahl Hasheesh se nalazi u novom luksuznom delu južne Hurgade – regiji Sahl Hašiš, 30 km od aerodroma i centra Hurgade – Sakala. Hotel ima privatnu peščanu plažu gde je jedan deo sa koralnim grebenom i pontonom i preporučuje se ulazak u more sa patikama za vodu. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar na bazenu, snek bar, tri otvorena bazena, bazen za decu sa toboganima, mini klub, igralište za decu, spa centar, sauna, parno kupatilo, sobe za masažu, fitnes centar, đakuzi na otvorenom, odbojka na plaži, boćanje, akvabik, teretana, tenis preko dana, bilijar, stoni tenis, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.all inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Call Now ButtonPozovite nas