fbpx
 

Jaz Casa Del Mar Beach 5* ex. Grand Plaza Hotel Hurgada

 

Jaz Casa Del Mar Beach 5* ex. Grand Plaza Hotel Hurgada

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!

*NAPOMENA: Molimo Vas kontaktirajte agenciju za cenovnik hotela Desert Rose Resort Hurghada 5*


Nalazi se na novom šetalištu Hurgade (Memša), na sopstvenoj peščanoj plaži. Od Sakale je udaljen oko 9km i oko 5km od aerodroma.

Bivši hotel Grand Plaza Hotel renoviran je 2020. godine i sada nosi ime JAZ Casa Del Mar Beach.
Otvaranje je planirano za maj 2020.
Hotel raspolaže sa preko 230 smeštajnih jedinica, nekoliko bazena, restorana i barova.
Lepo uređen hotel koji je zbog svoje odlične lokacije, sadržaja i niza sportskih aktivnosti koje organizuje predstavlja dobar izbor za sve one koji žele da svoj odmor provedu nedaleko od centra grada u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem.

Hotel se nalazi u jednoj od najlepših laguna u Hurgadi. Na plaži veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Hotel raspolaže sa preko 230 smeštajnih jedinica: 177 Superior soba (3 za osobe sa invaliditetom), 34 Deluxe trokrevetnih, 12 Deluxe porodičnih i 13 apartmana. Sve smeštajne jedinice poseduju: balkon/teresu/verandu sa pogledom na vrt i uz doplatu na bazen ili more, aparat za zagrevanje vode za čaj/kafu, fen za kosu, SAT TV, klima uređaj, telefon, mini bar.


Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja –izbor vise jela,  po hotelskim pravilima). U okviru hotela je nekoliko restorana sa internacionalnom kuhinjom kao i više barova. Glavni restoran je La Palma a vremena služenja obroka su: doručak od 07:00 do 10:30, ručak od 12:30 do 14:30, večera od  18:30 do 22:00, kasna večera od 22:30 do 00:00. Užina u restoranu na bazenu Catamaran je od 13:00 do 17:00, u lobi restoranu Café de Paris je od 10:30 do 13:00, u Sea Breeze Pool Baru je od 10:30 do 13:00 dok se od 15:30 do 17:00 služi sladoled. Užina u italijanskom restoranu Casa Mia je od 18:00 do 22:30 i dodatno se naplaćuje.

Dodatno se plaćaju: espresso, cappuccono, turska kafa, sveže ceđeni sokovi i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama i služe se od 11:00 do 00:00. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Dodatno se naplaćuje i nargila kao i diskoteka u hotelu preko puta ulice.

Dress code Smart casual se preporučuje a šorcevi i papuče nisu dozvoljeni za vreme večere u restorani i na recepciji.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…)


Hotel poseduje ukupno 4 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje) i 2 za decu, tim animatora sa bogatim programom, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na pesku, i tereni za razne sportove. Mali aqua park se nalazi u hotelu Jaz Casa del Mar Resort preko puta ulice).

Plaća se: internet kafe, banka, lekar, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, bilijar, sportovi na vodi, spa centar i masaža. U okviru hotela je i mali šoping centar sa prodavnicama suvenira.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Jaz Casa Del Mar Beach 5* ex. Grand Plaza Hotel Hurgada

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

[rl_gallery id=”35370″]