fbpx
 

Cleopatra Luxury Makadi Bay 5* | Egipat Letovanje

Cleopatra Luxury Makadi Bay 5* | Egipat Letovanje

KLIKNITE OVDE ZA CENOVNIK!


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se u mestu Makadi Bay oko 30km od centra Hurgade i aerodroma.


Kompleks zauzima oko 300.000m2 i raspolaže sa 527 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada.

Hotel je lepo uređen, sa dosta zelenila, bogatog sadržaja pa se preporučuje sportistima, mladima i porodicama sa decom.

Za decu su tu mini klub, igralište i dečiji bazen.


Kompleks poseduje prelepu peščanu plažu dugačku 400m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Sve sobe imaju balkon ili terasu, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef, klima uređaj.

Standardne sobe su površine oko 35m(dvokrevetne sobe i sofa), family sobe su površine 77m2 imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.

Plaćaju se: mini bar (dopunjuje se mineralnom vodom dnevno, a sokovima jednom po dolasku), room service, telefon.


Usluga je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: rani kontinentalni doručak, doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, pizza i kolači, večera, ponoćna užina, dečiji bife i Gala veče sredom. Večera se takođe služi u restoranima Vista Mare i Rock Lobster besplatno jednom tokom boravka u svakom restoranu, uz prethodnu rezervaciju dan ranije. Početkom marta 2018. godine otvoren je bar na plaži.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.


Hotel u svom sastavu ima osam otvorenih bazena uključujući jedan koji se greje tokom zime i dva dečija bazena (Fitness Pool je renoviran 2018. godine), besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama, dečiji klub sa igralištem (od 4 do 12 godina). 6 teniskih terena (naplaćuje se korišćenje opreme i osvetljenja), jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, 6 konferencijskih sala.

Plaćaju se: parno kupatilo, sauna, jacuzzi, shisha corner, babysiting, spa, golf, aquapark, jahanje, sportovi na vodi, ronjenje, rent-a-car, usluge lekara, servis za pranje i sušenje veša.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.