fbpx
 

Miramar El Gouna ex Sheraton 5* | Egipat Letovanje

Miramar El Gouna ex Sheraton 5* | Egipat Letovanje

KLIKNITE OVDE ZA CENOVNIK!


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se u centru El Goune, oko 35km od aerodroma i centra Hurgade.


Izgrađen je u živopisnom stilu na 9 ostrva sa lepo uređenim vrtovima, jedinstveni je spoj prirode i modernog i predstavlja idealno mesto za odmor, zabavu, bračno putovanje, boravak sa decom.

Ima nekoliko plaža u lagunama. Ekskluzivan, ogroman kompleks hotela u stilu orijentalnog naselja, dizajnirao je svetski poznati arhitekta Michael Graves.

Posebnu atrakciju predstavlja lobby bar i recepcija, gde se gosti prvi put susreću sa jedinstvenim, ali i modernim stilom Miramara.

Doplata od 15€ dnevno za pomoćni krevet za dete.


Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži koju čini nekoliko laguna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Kompleks ima oko 340 soba koje su komforne i imaju pogled na more, lagunu ili bašte. Sve sobe poseduju TWC ili kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, digitalni sef, mini bar. Porodične sobe su povezane vratima (uz doplatu).

Plaćaju se: telefon, internet, room service.


Usluga je ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, užine, ručak i večera u glavnom restoranu Miramar (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled ( 11:00-17:00). Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around” u nekom od hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju.

Plaćaju se: uvozna pića, energetska pića, vina, sveže ceđeni sokovi, šampanjac.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Miramar El Gouna ex Sheraton 5* | Egipat Letovanje

Hotel ima 2 bazena za odrasle sa slatkom vodom (1 bazen se greje), 3 bazena za decu sa slatkom vodom, više restorana i barova, diskoteka, bar na brodu Samir 2 Coconut, Grove bar, klub za decu,joga, gimnastika u vodi, Wi-Fi u javnim prostorijama.

Plaćaju se: internet klub, frizerski salon, tereni za mnoge sportove, casino, veliki SPA centar, čuvanje dece na zahtev, menjačnica, rent-a-car, diving i aqua centar, fitnes sala i teretana, sauna, masaža.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.