Steigenberger Pure Lifestyle 5* | Egipat Letovanje

Steigenberger Pure Lifestyle 5* | Egipat Letovanje

Adults Only Hotel!

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!

*NAPOMENA: Molimo Vas kontaktirajte agenciju za cenovnik hotela Steigenberger Pure Lifestyle 5*


Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Ovaj moderan hotel je smešten u Memši, 5 km od centra, 6 km od aerodroma i 450 km od Kaira.


Hotel je otvoren u Novembru 2018. godine, u delu gde su nekad bili golf tereni hotela Steigenberger Al Dau beach. Hotel je samo za odrasle, dizajniran u modernom stilu sa impresivnom arhitekturom.


Hotel poseduje privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.


Hotel ima ukupno 110 apartmana veličine 55 m² sa pogledom na more. Sve sobe poseduju privatni đakuzi, LCD TV sa preko 100 kanala, Nespresso mašinu, terasu/balkon, sef i Wi-Fi, mini bar ( dnevno se dopunjuje).

Plaća se: room servis.

NAPOMENA: prvog dana u sobe se ulazi posle 15h, a poslednjeg dana se napuštaju do 12h.


Usluga je lifestyle all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) i obuhvata: doručak od 07:00 – 10:30 ( u glavnom restoranu ili u restoranu hotela Steigenberger Al Dau beach), ručak od 12:00 – 15:00, večera od 18:00 – 22:30,užine, dezerte i sladoled. U konceptu su takođe i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (espresso, cappuccino, nescafe), čaj. Hotelski komples poseduje nekoliko restorana: „The Gourmet Market“- glavni restoran, nekoliko a la carte restorana ( „Alex Beach Club and Restaurant“, „Tanga beach restourant“, „Bwala pool restourant“ i 10 barova ( Pure Chill Bar,Pure Lounge, Kariby lobby bar, Ukumbi lobby bar u hotelu Al Dau beach, Dewan…).

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, uvozna alkoholna pića, vina, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Ostali sadržaji:10 bazena, pristup akva parku sa 6 tobogana,teretana, spa centar u hotelu Al Dau beach kao i golf tereni, šatl bas jednom dnevno do centra Hurgade uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: ronjenje, vodeni sportovi,golf, spa tretmani i masaže, šiša.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Steigenberger Pure Lifestyle 5* | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs