fbpx
 

MILANO

NOVA GODINA 2025

BUS – 3 NOĆENJA SA DORUČKOM


MILANO – NOVA GODINA 2024 SA 3 NOĆENJA Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opere Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

Autobusom 6 dana – 3 noćenja


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN, PETAK 29.12.2023. BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 18:00h (vreme polaska je podložno promeni) sa parkinga Muzeja 25.maj-Kuća cveća. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.


2. DAN, SUBOTA 30.12.2023. MILANO – JEZERO GARDA / SIRMIONE
Dolazak u jutarnjim časovima u gradić Sirmione koji se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepoznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do Milana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


3. DAN, NEDELJA 31.12.2023. MILANO 
Doručak. Odlazak u centar i pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Uveče organizovani odlazak i povratak autobusom u centar, individualni DOČEK Nove 2024. godine. Noćenje.


4. DAN, PONEDELJAK 01.01.2024. MILANO – LUGANO I JEZERO KOMO (fakultativno)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak švajcarskog jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.


5. DAN, UTORAK 02.01.2024. MILANO – MONCA (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Moncu. Odlazak do autodroma u Monca parku (najbržeg trkališta na svetu gde se vozi jedna od trka Formule 1 – u slučaju održavanja trka na dan obilaska, ne postoji mogučnost obilaska autodroma u Monca parku), šetnja centrom grada: Trg Roma, Arengario – većnica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, most četiri lava…Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima. Noćna vožnja.


6. DAN, SREDA 03.01.2024. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.CENOVNIK

MILANO NOVA GODINA 2025

Autobusom 6 dana – 3 noćenja

TERMIN PUTOVANJA:

———

———


Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.


POPUSTI I DOPLATE:

• Dete 2-12 godina ima popust 20 evra u 1/2+1 sobi
• Doplata za 1/1 sobu 115 evra (na upit)


ARANŽMAN OBUHVATA:
• prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
• tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u Milanu u hotelu sa 3*,
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge turističkog vodiča tokom putovanja,
• agencijske usluge.


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• fakultativne programe,
• gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: Za hotele sa 3* – 4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,
• individualne troškove,
• međunarodno zdravstveno osiguranje

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

• 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 10 dana pred putovanje


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

(minimum 25 pax za realizaciju):
• Lugano i Komo – 30€ odrasli/ 20€ deca do 12 god.
• Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli/ 10€ deca
• Monca – 20€ odrasli/ 15€ deca.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNE IZLETE:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.


OPIS HOTELA:

AN HOTELS MILANO MELEGNANO 3*
Lokacija: hotel se nalazi u naselju Melegnano, na 20ak min vožnje od centra Milana.
Sobe: su dvokrevente ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, TV, WiFi, telefon.
Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni)
Više informacija o hotelu: https://an-hotels.com/hotel/

Hotel GRAND BARONE DI SASSJ 4*
Lokacija: hotel Grand Barone di Sasj nalazi se u Sesto San Đovaniju, 200 metara od stanice metroa Sesto Rondo, odakle saobraćaju linije do centra Milana. Wi-Fi u javnim prostorijama.
Sobe: dvokrevente ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, TV, kupatilo, terasa
Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto)
Više informacija o hotelu: https://www.baronedisassj.com/en


PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA A POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA ORGANIZATOR PUTOVANJA, LICENCA OTP 222/2021, kategorija A.