Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5* 2019 – 2020

Viceroy Hotel & Resort- USKORO

Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5* 2019 – 2020


CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!

OTVARANJE  2019!!!

Najveći planinski lanac u Srbiji, Kopaonik, uskoro ćete biti dom  modernog luksuznog gostoprimstva, tačnije Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5*.

Nadimak “Planina sunca”, Kopaonik uživa skoro 200 sunčanih dana svake godine, a u letnjim mesecima gosti mogu da uživaju u raftingu, brdskom biciklizmu, paraglajdingu….

Kopaonik je nacionalni park, poznat po raznolikosti, sa endemskim i retkim vrstama flore i faune, kao i savršenom destinacijom za ljubitelje ski sportova.

Arhitektura i dizajn Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5* crpe inspiraciju iz lokaliteta „Suvo Rudiste “ igraju se detaljima inspirisanim prirodne lepote… Tamno prirodno drvo dominira dizajnom sa čistim belim detaljima, sa obiljem prozora koja daju svetlost.

Prostor na otvorenom pruža spektakularan pogled u svim pravcima. Upotreba materijala od tamnog drveta poštuje lokalno okruženje dok uključuje Viceroy-ov potpis savremene vibracije, ali i osiguravajući to da Viceroy Hotel Kopaonik održava i poštuje lokalni identitet uklapajući se u okolinu.

Gosti se mogu prepustiti svetski poznatoj Viceroy vrhunskoj usluzi i izvanrednom stilu, besprekornim kulinarskim specijalitetima, uključujući i loundž sa pogledom na planine. Gosti koji se žele opustiti i podmladiti se nakon dnevnog boravka na skijalištu mogu se opustiti u tretmanima Spa centra, zatvorenim bazenom, hamamom / pilingom i butikom.

U kombinaciji s dve prostrane sobe za sastanke/konferencije ukupne površine 184 m², natkriveni bazen, spoljni jacuzzi, skijašnica, dečji klub i Viceroy-ov autentični lokalni program, Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5* Srbija se uklapa u sve potrebe gostiju.

VIŠE INFORMACIJA USKORO

Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5*

 


Viceroy Hotel & Resort Kopaonik 5*