fbpx
 

Vila Trag Kopaonik 2019 – 2020

Vila Trag Kopaonik 2019 – 2020


CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Vila Trag 3* je noviji objekat, otvoren decembra 2012 godine. Nalazi se na obroncima Kopaonik-a u “Vikend naselju” na samom puta Raška – Kopaonik preko Rudnice. Vila Trag je udaljena od samog centra Kopaonika oko 4.5km, a od najbliže ski staze „Sunčana Dolina“ oko 2km.
Vila Trag 3* je moderan i veoma kvalitetan objekat sagrađen korišćenjem prirodnih materijala kamena i punog drveta, što pored neospornog kvaliteta daje posebnu toplinu i konfor.
Gostima vile Trag 3* je na raspolaganju recepcija, loby, bar, restoran, prodavnica, besplatan wireles internet, besplatan ski bus 4 puta dnevno do centra i nazad.
Ispred samog objekta postoji privatan parking za vaša vozila. Svaki studio / apartman poseduje skijašnicu – box za odlaganje ski opreme.
Vila Trag Kopaonik, vaš trag ka udobnom i kvalitetnom odmoru.
Supernova travel obezbeđuje minibus prevoz iz Beograda do objekta Vila Trag, svake subote i nedelje u toku zimske sezone.
Restorani
Restoran Vile Trag je zanimljivo dizajniran, sa mnoštvom detalja od punog drveta, i pre svega sa kvalitetnom gurmanskom ponudom.

STUDIO LUX
Dnevni boravak sa francuskim lezajem, sto i stolice za rucavanje, terasa, garnitura za sedenje, komplentno opremljena kuhinja, Kablovska televizija, Wireless internet konekcija, TWC, fen za kosu…

APARTMAN 
Dnevni boravak sa garniturom za sedenje, sto i stolice za rucavanje, terasa, komplentno opremljena kuhinja, Odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem, Kablovska televizija, Wireless internet konekcija, TWC, fen za kosu…

KOMFOR APARTMAN 
Dnevni boravak sa trosedom na razvlacenje, sto i stolice za rucavanje, terasa, komplentno opremljena kuhinja, Odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem, Kablovska televizija, Wireless internet konekcija, TWC, fen za kosu…

DUPLEX APARTMAN
Dnevni boravak sa trosedom na razvlacenje, sto i stolice za rucavanje, terasa, komplentno opremljena kuhinja, Odvojena spavaca soba sa francuskim lezajem, Galerija sa lezajem za dve osobe, Kablovska televizija, Wireless internet konekcija, TWC, fen za kosu…


Galerija

Vila Trag Kopaonik
[rl_gallery id=”40283″]