fbpx
 
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-6
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-7
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-4
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-11
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-12
bun 2
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-2
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-3
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-8
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-9
bun 1
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-10
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-1
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-6
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-7
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-4
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-11
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-12
bun 2
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-2
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-3
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-8
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-9
bun 1
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-10
sitonija-toroni-olga-bungalovi-1-1
previous arrow
next arrow

Olga Bungalovi se nalaze na oko 20m od glavne zgrade i smešteni su u prelepom dvorištu punom cveća i zelenila gde je gostima na raspolaganju i roštilj. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju i korišćenje ograničenog broja parking mesta. Prilikom zamene posteljine je organizovano i čišćenje smeštaja. Zbog lokacije kao i zbog strukture bungalova ovo je jedan od ubedljivo najtraženijih smeštaja u Toroniju.


Cena sa “zvezdicom” * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi. 
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

*Za polazak iz Novog Sada doplata je 10 eura po osobi


LETO 2024!


CENOVNIK:

 


NAČIN PLAĆANJA:

Uplata je isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Ukupan iznos aranžmana u celosti prilikom sklapanja ugovora ili akontacija u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora (gotovina, kartica ili uplata na račun agencije), ostatak se plaća dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena najkasnije 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.


NAJAM STUDIJA/APARTMANA:
Cene su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu. Pored takvih kuća, ovo nije moguće ni u 1/2+1, 1/2+2,1/3+1 ,1/4, 1/5 studijima, 1/4+1 apartmanima, 1/5+1 duplexima.


PAKET ARANŽMANI AUTOBUSOM:
Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana i izražena je po osobi. Uključuje smeštaj u izabranoj kući u određenom tipu smeštaja i autobuski prevoz. Cena paket aranžmana se odnosi na polazak iz Beograda.
Turistička taksa
Program putovanja ne obuhvata turističku taksu u visini od 0.5 eur po danu po smeštajnoj jedinici. Naplata iste se vrši na destinaciji.


NAPOMENE:
Početak boravka je najranije u 15:00h prvog dana, a završava se najkasnije u 09:30h poslednjeg dana smene/boravka. Cena uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara, komunalnu taksu i porez. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu. Ukoliko higijena nije zadovoljavajuća, potrebno je kontaktirati predstavnika agencije kako bi se izvršilo ponovno čišćenje. Ukoliko primedba na higijenu bude dostavljena Organizatoru nakon povratka u Srbiju, bez kontaktiranja sa predstavnikom agencije, Organizator reklamacije tog tipa neće uzeti u razmatranje. Sastavni deo inventara je posteljina (promena jednom u toku smene) ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posudja. U toku boravka, gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću a u obavezi su na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, treba prijaviti domaćinu ili predstavniku i iste nadoknaditi. U određenim objektima vlasnici kuća/apartmana uzimaju jedan pasoš prilikom dolaska kao garanciju naplate eventualne štete.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja
– prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cena sa zvezdicom *) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen (ukoliko za određeni datum nije postojala ponuda paket
aranžmana).


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– zdravstveno putno osiguranje
– turističku taksu, u iznosu od 1,5 eur po danu po smeštajnoj jedinici;

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja sa licencom 66/2021.


LOKACIJA NA MAPI: