fbpx
 

Apartmani Mećava Kopaonik

Mećava Apartmani

Apartmani Mećava Kopaonik


CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Lokacija: Maćava Apartmani – 43.285459, 20.812415

Opis:

Mecava Apartmani (ex Promenade Kop) je jedan od najnovijih objekata na Kopaoniku, u rangu apartmana 4*. Nalaze se na idealnoj lokaciji, preko puta ulaza u Hotel Grand. Apartmani su luksuzno opremljeni i svoje prve goste su ugostili u decembru 2013. godine.

Svaki apartman sadrži kuhinju opremljenu kompletnim posudjem, kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku televiziju i Wi-Fi internet. Deo apartmana se nalazi u suterenu i niskom prizemlju. Za goste apartmana obezbedjen je popust 10% za usluge ski rentala i restorana Mećava koji se nalaze u okviru objekta. Gostima su na raspolaganju skijašnica i podrumska vinarija.

Restorani:

Restoran Mećava koji se nalazi u okviru objekta, jedan je od najlepše uredjenih restorana na Kopaoniku, moderno opremljen sa osnovom tradicionalnog i elegantnog, sa centralnim kaminom čije će pucketanje vatre dati poseban utisak Vašem boravku. Veliki izbor vrhunskih vina ovaj restoran čini svojevrsnom vinarijom, sa posebnim akcentom na domaćem vinu.

Lagani i opuštajući lounge,jazz,latino,pop zvuci… savršeni sirevi,pršute,meso,pasta zalogaji… omamljujući cabernet,merlot,sauvignon blanc,chardonnay bukei…su više nego dobri razlozi zašto ovaj restoran ne smete zaobići!


Opis smeštaja:

0+1 studio 

Studio  poseduje francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160.  Sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet.  Kupatilo sa tuš kabinom.

1+1 studio 

Studio  poseduje francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, fotelju na razvlačenje dimenzija dušeka 185×80. Sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet.  Kupatilo sa tuš kabinom.

2+1 apartman 

Apartman koji se sastoji od spavaće I dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje dimenzije dušeka 185×160. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom .

3+1 apartman 

Apartman koji se sastoji od spavaće I dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje dimenzije dušeka 185×160, kao I fotelja na razvlačenje dimenzije dušeka 185×80. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom. NAPOMENA: Apartmani se nalaze u prizemlju/suterenu tako da su delimično pozicionirani ispod nivoa ulice.

2+1 apartman spa 

Apartman koji se sastoji od spavaće i dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuskiležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje dimenzije dušeka 185×160. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet.

Kupatilo sa djakuzi kadom za dve osobe, saunom i tuš kabinom. NAPOMENA: Apartman se nalazi u suterenu, pozicioniran ispod nivoa ulice i svetlost dobija kroz krovne prozore.

3+1 apartman spa 

Apartman koji se sastoji od spavaće i dnevne sobe. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, I singl ležaj dimenzije dušeka 200×90, a u dnevnom boravku je ugaona garnitura na razvlačenje. Apartman poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TV, Wireless internet.

Kupatilo sa djakuzi kadom za dve osobe, saunom i tuš kabinom. NAPOMENA: Apartman se nalazi u suterenu, pozicioniran ispod nivoa ulice i svetlost dobija kroz krovne prozore.


Galerija