fbpx
 

ANDALUZIJA

4 NOĆENJA AVIO

ZIMA-PROLEĆE 2024


Kordoba…


Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad autonomne zajednice Andaluzije i glavni grad pokrajine Malaga. Malaga je sa 565.000 stanovnika peti grad u Španiji po broju stanovnika. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana, na nešto više od 100km od Gibraltara. Demografski, Malaga je najgušće naseljen grad Kosta del Sola. Okružena je planinskim vencima, a dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, prolaze kroz grad i ulivaju se u Mediteransko more.
Torremolinos je grad u Španiji, na obali Alboranskog mora, koje se nalazi na najzapadnijoj tački Sredozemnog mora, izmedju Španije i Maroka. Ova obala je u svetu poznata pod nazivom „Costa del Sol“ – Obala Sunca i prostire se od grada Nerja, preko glavnog centra ove oblasti Malage, do mesta Tarife. Duž celog Torremolinosa pruža se prelepa peščana plaža dugačka preko 7km.


CENOVNIK 2024

 – – – –

Zgrabi First Minute popuste za jedno od najprodavanijih putovanja!

BROJ SOBA PO SPECIJALNOJ CENI JE OGRANIČEN!


Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.


PRGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD – MALAGA – TORREMOLINOS
Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja na šalteru Air Serbia. Poletanje aviona za Malagu u 07:50h (JU 576). Po sletanju u Malagu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion.. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.


2.Dan TORREMOLINOS – KORDOBA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt… Obilazak La Mazquite (džamija katedrala – ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.


3.Dan TORREMOLINOS – MARBELJA – RONDA – TORREMOLINOS
Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.


4.Dan TORREMOLINOS – SEVILJA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sevilju, glavni grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope. Po dolasku panoramski obilazak: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar – stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.


5.Dan TORREMOLINOS – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 17:50h (JU 579). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 21h. Kraj programa.


Malaga, Španija


Popusti i doplate:
• deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (na upit),
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta (na upit),
• doplata za 1/1 sobu 150 € (na upit).


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Air Serbia),
• aerodromske takse – 39€ (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
• smeštaj u Aparthotelu Bajondillo 4* u Torremolinosu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• panoramsko razgledanje Malage,
• usluge lokalnih vodiča,
• agencijske usluge.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje:
• fakultativne programe,
• individualne troškove.


NAČIN PLAĆANJA
• 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 15 dana pred putovanje

 

Ronda day trip from Marbella, Visit Ronda in one day

Ronda…


FAKULTATIVNI IZLETI:

• Kordoba – 90€ (sa ulaznicom za La Mazquitu)
• Marbelja i Ronda – 65€
• Sevilja – 80€
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje.


SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI NEKOM SLIČNOM:
APARTHOTEL BAJONDILLO 4*
Lokacija: Aparthotel Bajondillo se nalazi na plaži u Toremolinosu., na oko 3km od Akva parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12km, aerodrom 6km.
Sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom, bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka, Wi-Fi besplatan u celom objektu .
Smeštaj: Sve sobe sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom, sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni/švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.bajondillo.com/


NAPOMENE:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Cenovnik br. 1 Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja licenca OTP 222/2022 od 01.12.2022


POGLEDAJTE OSTALA PUTOVANJA: