fbpx
 

Ioli Village Pefkohori APP/HTL 3*

Ioli Village Pefkohori 3*:

Lokacija: 350m od plaze, od centra 50m

Smeštaj: Apartmani za cetiri i pet osobe.

Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uredjaj, kupatilo, terasa.

Ležajevi: Klasicni singl i francuski lezajevi.

Sadržaj: Recepcija, restoran, veliko dvoriste sa mnogo zelenila i hladovine, supermarket, bazen za odrasle, bazen za decu, bar pored bazena, lezaljke i suncobrani pored bazena. Objekat ima WiFi konekciju.

Klima: Koriscenje klime je bez doplate.

Koordinate: 39.988841, 23.609079


CENOVNIK ZA LETO 2020 U PRIPREMI!

 • Boravišna taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana.
 • Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke.
 • POGODNOSTI ZA DECU

  Dete 0-1,99god – gratis na zajedničkom ležaju i sedištu u autobusu

  Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska

  Treće dete do 12 god u porodici – gratis

  PORODIČNI PAKETI: UŠTEDITE 10%! Za porodice: 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina, odobravamo popust u iznosu od 10% od ukupne cene aražmana! Popust se ostvaruje samo ukoliko svaki član porodice ima svoj ležaj na smeštaju – odnosno sedište
  • VAŽNA NAPOMENA: U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.
  • Registar programa: 02/19
  • Program putovanja:
   1-2. dan NOVI SAD-PEFKOHORI

   Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 17:00h sa benzinske stanice “ZMAJ 2“, iz Niša u 21:00h sa benzinske stanice “ĐAČKO OSTRVO“. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Nea Flogitu/Nea Kalikratiu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

   3-12. dan PEFKOHORI

   Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

   12/13. dan PEFKOHORI–NOVI SAD

   Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

PAKET ARANŽMAN/AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ 10 NOĆENJA PO OSOBI U STUDIU ILI APARTMANU

ZA CENOVNIK MOLIMO VAS KONTAKTIRAJTE AGENCIJU I POGLEDAJTE PRETRAGU HOTELA!

Ioli Village Pefkohori