fbpx
 

Vila Mandani Tasos Limenas

Vila Mandani Tasos Limenas,  se nalazi na obodu Limenasa, u mirnoj, neprometnoj ulici paralelnoj sa glavnim magistralni putem (na mapama označen kao put Thassos – Prinos).

Od plaže Vurnelis vila je udaljena oko 500 metara (makadamskim putem uz bok vile, pa pravo do mora), od plaže Tarsanas takođe oko 500 metara (magistralnim putem u pravcu ka Prinosu), od nove luke oko kilometar (putem kojim ste nakon iskrcavanja sa trajekta stigli do vile), a od najstrožijeg centra Limenasa oko kilometar i po.

U pitanju je veoma lepa, nova, luksuzna i moderna vila. Dvorište vile je manje, veoma pedantno uređeno, sa cvećem, oblikovanim žbunićima, garniturama za sedenje… Parkiranje je moguće na ulici uz vilu, ali i na makadamskom putu uz bočnu stranu vile.

Vila raspolaže sa 5 apartmana i jednim studiom. Apartmani imaju 47, a studio 35 kvadrata. U smeštajne jedinice se ulazi direktno iz dvorišta preko stepeništa.

U sastavu apartmana je dnevni boravak sa dva dvoseda na otvaranje, izrađenim od kože i mebla, sa klub stočićem, kuhinjom i trpezarijom, kupatilo sa tuš kadom i zavesom, spavaća soba sa bračnim krevetom od kovanog gvožđa i balkon. Nameštaj je moderan i lep. Kupatilo je više klase. Kuhinja je dobro opremljena, sa šporetićem sa ringlama, frižiderom, tosterom, električnim bokalom za grejanje vode, posuđem i escajgom. Tu su i dva klima uređaja, veliki LCD televizor sa satelitskim kanalima, sef, fen za kosu i signal za bežični internet.


 


LOKACIJA NA MAPI: