fbpx
 

 

 

FIFA SVETSKO PRVENSTVO RUSIJA 2018

SRBIJA – BRAZIL

DIREKTAN ČARTER LET

Moskva grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Sankt Peterburg je druga priča. Slavni Dostojevski ovako ga je definisao: “Najapstraktniji i najosmišljeniji grad na svetu.”
Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije.Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro. Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene lepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliće istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Izuzetan grad koji posetiocu daruje izuzetan doživljaj.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

27.JUN / bez noćenja

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“  u 06:05h, Poletanje aviona je predvidjeno u 08:05h; Sletanje u Moskvu u 11:45h; transfer do stadiona „Spartak“ na kome od 21:00h počinje treća utakmice grupne faze(grupa E) takmičenja izmedju Srbije i Brazila. Nakon završetka utakmice transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd je predvidjeno u 03:55h(let JU3653), planirano sletanje u Beograd je u 06:00h.

26.JUN / sa 1 noćenjem

U slučaju aranžmana sa 1 noćenjem  polazak je 26.06 u 04:00, dolazak u Moskvu u 07:30, transfer do hotela I slobodno vreme.  27.06 na dan utakmice organizovano razgledanje grada, nakon čega transfer na stadion, nakon utakmice transfer do aerodrome I poletanje za Beograd 28.06 u 03:00.

 CENA PUTOVANJA PO OSOBI IZNOSI 749 EUR

CENA PUTOVANJA PO OSOBI SA 1 NOĆENJEM IZNOSI 1475 EUR

Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate

U cenu aranžmana je uračunato:

Povratnu avio kartu na letu kompanije AirSerbia, aerodromske i ostale pripadajuće takse(cca 110 EUR), sve transfere prema programu i troškove organizacije putovanja. Ulaznice

U slučaju aranžmana sa 1 noćenjem  u hotelu, organizovano je razgled grada u ceni aranžmana, nakon čega transfer na stadion. ulaznice

 U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

FIFA SVETSKO PRVENSTVO RUSIJA 2018

SRBIJA – ŠVAJCARSKA

DIREKTAN ČARTER LET

Kalinjingrad je osnovan u 13. veku (tačnije 1255 g.) od strane vitezova Tevtonskog reda kada je dobio ime Kӧnigsberg (u prevodu Kraljeva gora). Kroz svoju nestabilnu istoriju, ovaj grad je predstavljao dom mnogim umetnicima, filozofima, misliocima: Imanuel Kant je ceo svoj život proveo u ovom gradu podučavajući studente na lokalnom univerzitetu; poznati kompozitor Rihard Wagner, Ernest Teodor Hoffmann čuveni predstavnik nemačke romantičarske novelistike, samo su neki od najpoznatijih stanovnika Kӧnigsberga.
Danas ovaj grad ima oko 450.000 stanovnika, iako odvojen od ruske teritorije, predstsvlja vrlo važnu rusku luku. Zaštitni znak grada predstavlja rekonstruisana crkva-katedrala iz XIV veka, sa dve kapele: pravoslavnom i protestantskom i kao takva predstavlja simbol mira i pomirenja.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN 22.JUN

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“  u 09:30h, Poletanje aviona je predvidjeno u 11:30h; Sletanje u Kaljingrad u 13:30h; transfer do stadiona „Kaliningrad stadion“ na kome od 20:00h počinje druga utakmice grupne faze(grupa E) takmičenja izmedju Srbije i Švajcarske. Nakon završetka utakmice transfer do aerodroma.

  1. DAN 23.JUN

Poletanje aviona za Beograd je predvidjeno u 01:10h(let JU3661), planirano sletanje u Beograd je u 03:05h.

KRAJ PROGRAMA

 CENA PUTOVANJA PO OSOBI IZNOSI 699 EUR

Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate

U cenu aranžmana je uračunato:

Povratnu avio kartu na čarter letu kompanije AirSerbia, aerodromske i ostale pripadajuće takse(cca 45 EUR), 1 hladan snack tokom leta, sve transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

 U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje, otali individualni troškovi i nepomenute usluge. Ulaznicu za utakmicu obezbedjuje naš lokalni partner iz Rusije bez dodatne doplate.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Neophodno je da pasoš važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.