fbpx
 


LETO 2024 U PRODAJI!

First Minute popusti!

Paket aranžmani avionom na 10 ili 11 noćenja


GRAD SKOPELOS, NEO KLIMA, PANORMOS BEACH…


VILE / HOTELI U PONUDI:
Program Putovanja i napomene

Skopelos leto 2024, ostrvo zelenila i predivnih plaža

Stafilos, Panormos, Milia ili Kastani samo su neke od božanstvenih plaža ovog zelenog ostrva s predzankom omiljene turističke destinacije Mir, zelenilo i obilje sunca, plus hoteli i apartmani za svačiji ukus uz primamljive cene….

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima.

Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava.

Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni…) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora…

Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživlja

Skopelos, plaža Kastani


Skopelos, Grad Skopelos


Skopelos…


Skopelos, Grad Skopelos