fbpx
 

Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park 5* | Egipat Letovanje

Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park 5* | Egipat Letovanje

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se u mestu Makadi bay oko 35km od centra Hurgade i aerodroma.


Lepo uređen kompleks na najvišem delu zaliva Makadi bay u El Arab Bay laguni koja predstavlja raj za diving i snorkling zbog prelepog koralnog grebena koji se nalazi u blizini. Red Sea Taj Mahal (ex Al Nabila Grand Bay) se sastoji iz glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova.


Hotel poseduje prelepu peščanu plažu dugačku 1.800m u nekoliko laguna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Usluga je all Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: rani kontinentalni doručak, doručak (07:00-10:00), kasni doručak, ručak (12:30 – 14:30), popodnevna užina, pizza i kolači, večera (19:00 – 21:30), ponoćna užina, dečiji bife (12:30 – 13:00 i 18:30 – 19:30) i Gala veče sredom (16:45 – 21:00). Pored glavnog, gostima su na raspolaganju i tri a la carte restorana: Da Renato (italijanski), Al Darwish (orijentalni) i La Dorada (morski specijaliteti). U sklopu hotela nalaze se i tri bara: Cincinnati Lobby Bar, The Sharm El Arab Bay Beach Bar, Aurora Bar.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje. 


Hotel ima 501 smeštajnu jedinicu raspoređenih u glavnoj i aneks zgradi i bungalovima. Sve smeštajne jedinice imaju balkon/terasu i direktan ili delimični pogled na more, LCD SAT TV, fen, mini bar, sef, TWC i klima uređaj. Standardne sobe imaju 44m(dvokrevetne sobe i sofa), bungalovi imaju 48m2.

Plaća se: room service, telefon.


Bazen za decu i odrasle, uključujući jedan koji se greje tokom zime, dečiji klub sa interesantnim igricama i spoljnim igralištem (od 4 do 12 godina), Aqua park, odbojka na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, diskoteka,  a uz doplatu: rent-a-car, usluge lekara, pranje veša.

Plaća se: parno kupatilo, sauna, Jacuzzi, Shisha corner,  SPA,  sportovi na vodi, ronjenje.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park 5* | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA