fbpx
 

 MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

 

Putujte i uživajte u putovanju bez brige

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredviđeni zdravstveni problemi mogu vam poremetiti planove. Mi vam pomažemo da takve situacije prevaziđete.

Ukoliko vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest, ili se ukaže potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, uz našu polisu međunarodnog putnog osiguranja bićete adekvatno zbrinuti.

VAŠI BENEFITI

Organizacija pomoći i naknada troškova lečenja u inostranstvu usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja
Dežurni centar Europ Assistance na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini
Medicinska, putna i pravna asistencija
Mogućnost ugovaranja osiguranja za pojedince, grupe i/ili porodicu…

UPOTREBA POLISE

Ukoliko vam na putu, u inostranstvu, zatreba hitna medicinska pomoć, odmah se javite dežurnom centru asistentske kompanije Europ Assistance na telefone +381 11 41 44 104 ili +381 64 82 82 020 i bićete upućeni u najbližu medicinsku ustanovu.

Spisak medicinskih ustanova i lekara u Grčkoj možete preuzeti ovde.

Budite spremni da na zahtev date osnovne lične podatke (ime i prezime, broj polise) kao i broj telefona u inostranstvu ili broj na koji želite da vam poziv bude uzvraćen.

Po dolasku kod lekara:

  • Omogućite lekaru uvid u polisu.
  • Ukoliko od lekara dobijete formular izjave o okolnostima pod kojima je nastao osigurani slučaj, obavezno ga popunite.

Polisa međunarodnog putnog osiguranja se koristi kao sredstvo plaćanja usluga medicinske pomoći, a troškovi se u potpunosti prenose na asistentsku kompaniju Europ Assistance ukoliko je dežurnom centru asistentske kompanije blagovremeno prijavljena potreba za pružanjem usluga asistencije (izuzev teritorijalnog pokrića za ceo svet gde je obavezno učešće osiguranika u šteti 20%).

Polisu međunarodnog putnog osiguranja možete kupiti u filijalama Generali osiguranja i u više od 300 turističkih agencija širom Srbije.