fbpx
 

Vila Panthea Parga

Vila Panthea Parga, smeštena je na blagoj uzbrdici, okružena bogatim zelenilom, udaljena oko 650 metara od samog centra Parge, a na 800 metara od gradske plaže. Zbog svoje idealne pozicije, omogućava uživanje na suncu i u neverovatnom pogledu na zaliv Parge. U ponudi imamo udobne i lepo uređene dvokrevetne i trokrevetne komforne studije, koji se nalaze na prizemlju, prvom ili drugom spratu. Studiji su opremljeni kupatilom, čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja) namenjenu za pripremu lakih obroka, klima uređajem koji se doplaćuje 5 eura po danu, WiFi (slabog protoka), sefom koji se doplaćuje 1 euro po danu. Na terasama studija se nalaze garniture za sedenje i zaštićene su tendama ili suncobranima. Vila ima lepo uređeno dvorište sa igralištem za decu, kao i zajedničku terasu sa direktnim pogledom na more. Privatni parking ima ograničeni broj mesta (7 mesta koja se ne mogu unapred rezervisati), ali gosti se mogu parkirati na ulici u neposrednoj blizini objekta. Čišćenje studija je svakog dana, dok je zamena peškira i posteljine na tri dana. Panthea nudi pre svega apsolutnu udobnost i zadovoljstvo, idealna za one koji su željni avanture.

 

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, tabela pored) po osobi
– Cene bez zvedice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

 

 

 

– Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno. 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 2. dan – 11. dan: Sivota, Parga – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje. 12. dan: Parga, Sivota – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 13. dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Uslovi plaćanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Sezona, uslovi za decu do 2 godina:

– jedno dete, do 2 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

Vansezona (smene sa zvezdicom):

  1. Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba.
  2. Uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):

– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.

– korišcenje dečijeg kreveca je omogućeno uz doplatu od 2 eura dnevno.

– osoba u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

Vila Panthea Parga