Pamporovo Zimovanje 2021*****

FIRST MINUTE POPUSTI!!! Cenovnik Pamporovo 2021 u pdf formatu:

PAMPOROVO 2019-2020 FIRST MINUTE cenovnik od 05.10.2020 pdf

*****VAŽNO:

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi agencije Salvador Travel, u buduće, nalaziće se samo objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?
1. Navedeni hoteli u nastavku garantuju da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, gartantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

Putujte bezbedno sa Salvador Travel-om!

Spisak objekata iz programa COVID SAFE HOTEL uz garantovani povraćaj sredstava:

*Lista hotela će se vremenom proširivati a u zavisnosti od odgovora hotela

Hoteli u Banskom:

Hoteli u Borovecu:

Hoteli u Pamporovu:


PONUDA HOTELA/APARTMANA PAMPOROVO:

Pamporovo je skijalište u južnoj Bugarskoj u koje ćete se sigurno zaljubiti… Nalazi se na ograncima južnih Rodopa, na nadmorskoj visini od 1620 m u pokrajini Smoljan. Od Sofije je udaljeno 240 km, od Plovdiva 80 km, a od Egejskog mora vazdušnom linijom oko 65 km. Klima je blaga sa mediteranskim uticajem i Pamporovo sa oko 300 sunčanih dana i oko 150 dana pod snegom u toku godine ima idealne uslove za skijanje ili odmor. Tokom januara, prosečna temperatura je oko 3 stepena, što pogoduje debljini snežnog pokrivača od 140 do 150 cm tokom cele sezone.

Pamporovo Ski centar ima 46 km uređenih skijališnih terena, od toga je 36 km staza za alpsko skijanje i 10 km za nordijsko skijanje. Ski centar raspolaže sa 20 ski liftova i sistemom za veštačko osnežavanje, tako da Pamporovo garantuje snežni pokrivač tokom cele zimske sezone. Zbog veoma povoljnih prirodnih i antropogenih faktora ovaj ski centar je jednako pogodan i interesantan  za početnike kao i za najiskusnije skijaše. Dve zelene, 5 plavih,  4 crvene i 3 crne staze zadovoljavaju prohteve skijaša svih nivoa. Tu su i posebno opremljene staze za snowboard kao i „Fun Park Pamporovo“ za one najekstremnije.


PAMPOROVO ZIMOVANJE BUGARSKA SKI MAPA:

KARAKTERISTIKE SKI CENTRA

Najniža polazna stanica žičare – 1620 mm/nv
Najviša izlazna stanica žičare – 1926 mm/nv
Visinska razlika skijališta 306 m

Ukupna dužina staza – 37 km
– Zelenih + Plavih staza – 37 %
– Crvenih staza – 37 %
– Crnih staza – 16%
Zasnežavanjem pokriveno 90% staza

Ukupan broj žičara – 13
– Broj ski liftova-vučnica – 5
– Broj sedežnica – 8

Nordijske staze 12 km

Call Now ButtonPozovite nas