fbpx
 

Hotel Golden Beach 3* Metamorfosis

Hotel Golden Beach 3* Metamorfozis, lokacija: 30 m od plaže, centar
Hotel: Recepcija, restoran, bazen.
U sobi: Sobe imaju, klimu, TV, internet, sobe se čiste svakog dana, posteljina se menja na tri dana.
Ležajevi: Klasični single i francuski ležajevi
Klima: Korišćenje klime je bez doplate.


HOTEL GOLDEN BEACH*** 

 

Cene u tabeli su na 10 noci na bazi ALL INCLUSIVE usluge, u eurima po osobi, plaćanje dinarski po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Autobuska karta naplaćuje se prema cenovniku za prevoz:

NOVI SAD:  odrasli 60 eura / deca 50 eura
BEOGRAD: odrasli 50 eura / deca 45 eura

 

 • Boravišna taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana)
 • Smena označena *  19.09.2020 – 25.09.2020. je isključivo na 6 noći – sopstveni prevoz.

  NAPOMENA: Program putovanja i termini po hotelima odnose se na programe putovanja i termine destinacija za koje su hoteli vezani i sastavni su deo ovog cenovnika. Cene u cenovnicima za hotele su bez prevoza, moguće je rezervisati prevoz putnika za svaki od hotela po ceni autobuske karte iz važećih cenovnika za destinaciju.

  VAŽNE NAPOMENE:
  • U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.
  • Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga (jedan komad ručnog prtljaga i jedan komad koji se pakuje u boks autobusa), neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronađen. Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovara. Prtljag koji je primljen na prevoz biće obeležen agencijskim nalepnicama. Prtljag bez nalepnice neće biti primljen na prevoz.

  Registar programa: 44/19

USLOVI ZA DECU:

U pratnji dve punoplatežne osobe :

  • U DVOKREVETNOJ sobi dete do 4.99 godina besplatno
  • U TROKREVETNOJ sobi – Dva odrasla + 1. dete do 13.99 godina na sopstvenom ležaju i 2. dete do 4.99 godina na zajedničkom ležaju BESPLATNO.
  • U TROKREVETNOJ SOBI – Tri odrasla – treći odrasli plaća 50% od cene
  • U TROKREVETNOJ SOBI – Tri odrasla + 1 dete do 4.99  god. na zajedničkom ležaju –  treći odrasli ima popust 50% , dete besplatno
  • U TROKREVETNOJ SOBI – Dva odrasla + dete do 13.99  na sopstvenom ležaju i 2. dete preko 5 godina na zajedničkom ležaju – doplata 10eur dnevno

NAPOMENA:
Program putovanja i termini po hotelima odnose se na programe putovanja i termine destinacija za koje su hoteli vezani i sastavni su deo ovog cenovnika. Cene u cenovnicima za hotele su bez prevoza, moguće je rezervisati prevoz putnika za svaki od hotela po ceni autobuske karte iz važećih cenovnika za destinaciju.

VAŽNA NAPOMENA:
U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

PROGRAM PUTOVANJA

1.-2. dan NOVI SAD-METAMORFOZIS/SITONIJA Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 18:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 19:30h sa benzinske stanice “ZMAJ 2“, iz Niša u 00:00h sa benzinske stanice “ĐAČKO OSTRVO“. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Metamorfozi u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.-12. dan NEA FLOGITA/SITONIJA Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan METAMORFOZIS/SITONIJA–NOVI SAD Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

 

ALL INCLUSIVE PROGRAM – HOTEL GOLDEN BEACH METAMORFOSIS
Gosti hotela Golden Beach počinju uslugu prvog dana boravka ručkom i završavaju zadnjeg dana
boravka doručkom.
CHEK IN : posle 14:00
CHEK OUT : 10:00
DORUČAK: 08:00-10:00h ( buffet)
RUČAK: 13:30-15:00 ( buffet : 2 glavna jela ,1 vrsta priloga i 3 vrste salata )
VEČERA: 19:00-21:00 ( buffet : 4 glavna jela , 2 vrste priloga i 10 vrsta salata)
Bar u hotelu za goste na ALL INCLUSIVE programu počinje sa radom od 12:00 do 17:30 , i nakon
toga u vreme večere od 19:00-21:00.
Pida uključena u ALL INCLUSIVE program su : juice,filter kafa, cola , oranžada ,
cipuro(rakija),vino,pivo na točenje, ledeni čaj,čaj. Sladoled od 15:00-16:00.
Svakog petka nodni kokteli i dva puta nedeljno nodno kupanje na bazenu.
Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno pladaju.
2 ležaljke + 1 suncobran = 5 eura

USLOVI PLAĆANJA:

Minimum za rezervaciju 40% prilikom sklapanja ugovora, ostatak najkasnije do 15 dana pred put.


[rl_gallery id=”25601″]