fbpx
 

Vila Spiros Kyma Lefkada Vasiliki

Vila Spiros Kyma Lefkada Vasiliki, se nalazi u mestu Vasiliki na Lefkadi. Od plaže je udaljena oko 70 m i nalazi se nedaleko od centra grada. Od košarkaških i teniskih terena je udaljena svega 10 m. Uređena u tradicionalnom grčkom stilu, vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem i trokrevetnim studijima raspoređenim na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana.

PAKET ARANŽMAN /AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ 10 NOĆENJA PO OSOBI U STUDIU ILI APARTMANU

 UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ: 20 EUR

*Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele

*POLAZAK IZ NOVOG SADA BEZ DOPLATE

CENOVNIK ZA LETO 2020 U PRIPREMI!


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Putovanje Beograd – Lefkada: sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan – 11.dan: Lefkada– dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
12.dan: Lefkada– napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne ProCredit Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana 15 dana pred putovanje.

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi

U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20 € po osobi

 

DOPLATA ZA 1/1

S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

Vila Spiros Kyma Lefkada Vasiliki