fbpx
 

KRSTARENJE KARIBIMA + MAJAMI

“Neodoljivi Karibi 2024”

Majami –  Jamajka –  Aruba – Kolumbija – Panama – Kosta Rika – Bahami


Termin putovanja 07.03.2024. – 22.03.2024.


Polazak iz Beograda – 07. mart 2024. paket aranžman  avion + brod + hotel + vodič na srpskom (16 dana, 14 noćenja)


ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA AMERIČKA TURISTIČKA VIZA!

U SLUČAJU NE DOBIJANJA VIZE VRAĆAMO NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU U CELOSTI DO 10.12.2023!!!

REZERVIŠITE NA VREME KAKO BI OBEZBEDILI VIZU NA VREME!!!


Luksuzni kruzer: MSC DIVINA


 

PLAN KRSTARENJA:


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 07. mart – ČETVRTAK:  BEOGRAD, Srbija – Majami, SAD

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 04:30h dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona u 06:45h. Let Lh 1411 Sletanje na aerodrom u Frankfurtu u 08:50h. Poletanje za Majami u 10:00h. Let LH 462. Dolazak u Majami u 14:20h po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.


2. dan, 08. mart – PETAK: MAJAMI, SAD

Panoramsko razgledanje grada. Upoznavanje sa drugim po veličini gradom u državi Florida. Majami je moderan i urban grad koji predstavlja jednu od najposećenijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored čuvenog „Miami Beach“-a tu su i  Flamingo park koji je nastao još 1950. godine, muzej Vizkaja koji predstavlja stari duh Majamija  izgrađen u Italijansko-fransuskom stilu, Majami Design District i Ocean Drive koji predstavljaju najpopularnije mesto za kupovinu i izlaske, tropsku botaničku baštu „Fairchilde“ koja je jedna od najvećih i najlepših u ovom delu sveta, Malu Havanu –  Kubanska četvrt za sve one koji žele da osete duh Kube… Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.


3. dan, 09. mart – SUBOTA: MAJAMI – SAD

Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u nacionalni park „Everglades“. Srce ovog parka predstavlja močvara, najveća takve vrste u svetu. Od životinjskih vrsta mogu se videti aligatori, krokodili, panteri, medvedi, vidre… Povratak u Majami. Slobodno vreme. Noćenje.


4. dan, 10. mart – NEDELJA: MAJAMI – SAD

Napuštanje hotela oko 10:00h. Transfer do luke u Majamiju. Ukrcavanje na brod MSC DIVINA i smeštaj u izabrane kabine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa jednim od najlepših brodova velike klase Fantasia. Brod isplovljava iz luke u 18:00h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.


5.dan, 11. mart – PONEDELJAK: DAN NA MORU

Doručak. Plovidba teritorijalnim vodama ka Jamajci. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima.  Brod Divina predstavlja treći brod velike klase Fantasia kompanije MSC.  Ova perjanica flote poseduje čak 13 putničkih paluba, vodeni park, 7 restorana, 12 barova i kafea, deo za decu, pozorište, kazino… Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.


6. dan, 12. mart – Utorak: OČO RIOS – Jamajka

Brod pristaje u luku u 10:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Jamajka predstavlja treće po veličini ostrvo Kariba. Očo Rios na španskom znači Osam reka, i baš su te reke kao i kristalno more glavne karakteristike grada, i razlozi zbog kojih turisti iz svih krajeva sveta dolaze na ovo ostrvo. Tipična arhitektura grada u harmoniji sa bujnom vegetacijom, glavna su odlika grada. Ovo mesto je prepuno taverni i malih prodavnica koje željno iščekuju turiste iz svih krajeva sveta. Svakako treba obići vodopad reke Dunn, skoro 200 m prirodnih stepenica preko kojih protiče reka, a zatim sa visine od  60 metara pada u more. Jamajka je takođe rodno mesto čuvenog muzičara Boba Marlija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.


7. dan, 13. mart – SREDA: DAN NA MORU

Doručak. Doručak.  Brod plovi u pravcu Arube. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera.  Noćenje


8.dan, 14. mart – ČETVRTAK: ORANJESTAD – Aruba

Doručak. Brod pristaje u luku u 07:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ovo ostrvo takođe pripada grupaciji ABC, te  predstavlja jednu od najtraženijih destinacija na Karibima. Beli pesak i kristalno čisto more, zaštitni je znak ovog ostrva. Pored plaža vredi obići i rezervat sa magarcima. Na ovom ostrvu se nalazi jedan od najlepših rezervata sa leptirima. Povratak na brod. Brod isplovljava u 14:00h. Večera. Noćenje.


Novo privatno ostrvo MSC CRUISES, OCEAN CAY na Bahamima


9. dan, 15. mart – PETAK: KARTAGENA – Kolumbija

Doručak. Brod pristaje u luku u 10:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Grad je pod zastitom UNESCO-a i prema mnogima predtsavlja najlepšu kolonijalnu gradnju u Južnoj Americi. Španci su ga osnovali u 16, veku i dobio je ime po istoimenom gradu na jugu Španije. U Ovom gradu sve je u ritmu Salse, mnogobrojni barovi i restorani, i Panamske lepotice po kojima je ova zemlja nadaleko poznata. U ovom gradu je ziveo legendarni Gabrijel Garsija Markes. Od znamenitosti svakako treba posetiti zamak San Filipe, Oblast Getsmani i glavnu katedralu. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.


10. dan, 16. mart – SUBOTA: KOLON – Panama

Doručak. Brod pristaje u luku oko 10:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sam grad predstavlja ulaz u Panamski kanal. Nastao je u 18. Veku i predstavlja turističku atrakciju Paname. Kanal predstavalja jedan od najtežih građevinskih poduhvata ikada. Od znamenitosti svakako treba posetiti: prevodnicu za Panamski kanal, tvrdjavu San Lorenzo, nacionalni park Portobelo, glavnu gradsku Katedralu… Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.


11. dan, 17. mart – NEDELJA: Puerto Limon – Kosta Rika

Brod pristaje u luku u 07:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Puerto Limon je najznačajnija luka Kosta Rike, i predstavlja najbolju destinaciju za upoznavanje kulture ove zemlje. Od znamenitosti svakako treba posetiti: Glavnu katedralu, nacionalni park tropskih šuma, kuću kulture, pešačku ulicu… Povratak na brod. Brod isplovljava u 16:00h. Večera. Večernja animacija.  Noćenje.


12. dan, 18. mart – PONEDELJAK : DAN NA MORU

Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima i zabavljanje uz profesionalni animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.


13. dan, 19. mart – UTORAK: DAN NA MORU

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji, za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera.  Noćenje.


14. dan, 20. mart – SREDA: MSC OSTRVO, Bahami

Doručak. Brod pristaje u luku u 09:00h. Slobodno vreme za uživanje u prelepim plažama i vodenim sportovima. Ocean Cay je deo grupe malih ostrva Bimini, smeštenih na zapadnim Bahamima, 104 km istočno od Majamija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 20:00h. Večera. Noćenje.


15. dan, 21. mart – UTORAK : MAJAMI, USA

Nakon doručka, napuštanje broda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Transfer do  aerodroma. Poletanje aviona

za Frankfurt je predviđeno za 17:40h  let LH 463.


16. dan, 22. mart – SREDA : FRANKFURT – NEMAČKA, BEOGRAD – Srbija

Sletanje na aerodrom u Frankfurtu u 08:45h Poletanje za Beograd 10:50h po lokalnom vremenu let LH 1406. Dolazak u Beograd u 12:50h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

Manchebo plaža na Arubi, jedna od rajskih plaža Kariba…


CENOVNIK:

KRSTARENJE KARIBIMA + MAJAMI


Termin putovanja 07.03.2024. – 22.03.2024.


Polazak iz Beograda – 07. mart 2024. paket aranžman  avion + brod + hotel + vodič na srpskom (16 dana, 14 noćenja)


FIRST MINUTE -300 EUR PO OSOBI

AKCIJA DO 01.12.2023

CENOVNIK PO OSOBI SA UKLJUČENIM POPUSTOM (cene označene crvenom bojom):

*Cena za dete važi uz dve punoplatežne osobe.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Krstarenje (12 dana/11noći) MSC Divina na relaciji Majami (SAD) – Očp Rios (Jamajka) –  Oranjestad (Aruba) – Kartagena (Kolumbija) –  Kolon (Panama) – Puerto Limon (Kosta Rika) –  Ocean Cay (Bahami) –  Majami (SAD);

• Tri noćenja u hotelu 3*u Majamiju u 1/2 sobi;

• Avionski prevoz na relaciji: Beograd – Frankfurt, Frankfurt – Majami, Majami – Frankfurt, Frankfurt – Beograd;

• Avio takse u iznosu od 370 eura po osobi u ceni aranžmana( podložne promeni )

• Lučke takse u iznosu od 170 eura po osobi za celo krstarenje u ceni aranžmana;

• Brodske napojnice od 132 eura po osobi za celo krstarenje u ceni aranžmana;

• Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;

• Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe, ili po  sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;

• Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike;

• Korišćenje spoljnih bazena i djakuzija,akva parka, kao i fitnes sale;

• Sve rekreativno- zabavne programe, kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;

• Transferi turističkim autobusom od minimum 15 mesta (audio, video, A/C) na datoj relaciji prema programu;

• Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;

• Troškove organizacije putovanja.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Viza za Sjedinjene Američke Države oko 170 eur po osobi (za imaoce Srpskog pasoša);

• Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana;

• Pića na brodu i hranu u a la cart restoranima;

• Fakultativne izlete u organizaciji Brodara;

• Korišćenje sportskog terena na brodu;

• Korišćenje mini bara u hotelu i brodskoj kabini;

• Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u evrima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini) ;

• Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava,telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama…

• VAŽNO! Potrebne vize za državljane Srbije. Državljani drugih zemalja su obavezi da se sami raspitaju da li su im potrebne vize za ovo putovanje i ako jesu, nisu uračunate u cenu. Nakon uplate rezervacije dobija se neophodna dokumentacija za pribavljanje vize. Agencija nije u mogućnosti da pribavi vize u ime putnika niti da posreduje u pribavljanju vize.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

• Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije do mesec dana pre putovanja.

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA BRODA MSC DIVINA:

msc divina krstarenje salvador travel 0
msc divina krstarenje salvador travel 1
msc divina krstarenje salvador travel 2
msc divina krstarenje salvador travel 3
msc divina krstarenje salvador travel 3a
msc divina krstarenje salvador travel 4
msc divina krstarenje salvador travel 4a
msc divina krstarenje salvador travel 4b
msc divina krstarenje salvador travel 4baaa
msc divina krstarenje salvador travel 4c
msc divina krstarenje salvador travel 4d
msc divina krstarenje salvador travel 4d1
msc divina krstarenje salvador travel 4d1a
msc divina krstarenje salvador travel 4d2
msc divina krstarenje salvador travel 4d2a
msc divina krstarenje salvador travel 4d3
msc divina krstarenje salvador travel 4d5
msc divina krstarenje salvador travel 4d6
msc divina krstarenje salvador travel 4d7
msc divina krstarenje salvador travel 5
msc divina krstarenje salvador travel 6
msc divina krstarenje salvador travel 7
msc divina krstarenje salvador travel 8
msc divina krstarenje salvador travel 9
msc divina krstarenje salvador travel 9a
msc divina krstarenje salvador travel 9a01
msc divina krstarenje salvador travel 10
msc divina krstarenje salvador travel 11
msc divina krstarenje salvador travel 11a
msc divina krstarenje salvador travel 12
msc divina krstarenje salvador travel 19
msc divina krstarenje salvador travel 19a
msc divina krstarenje salvador travel 20
msc divina krstarenje salvador travel 21
msc divina krstarenje salvador travel 22
msc divina krstarenje salvador travel 23
msc divina krstarenje salvador travel 24
msc divina krstarenje salvador travel 25
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
msc divina krstarenje salvador travel 0
msc divina krstarenje salvador travel 1
msc divina krstarenje salvador travel 2
msc divina krstarenje salvador travel 3
msc divina krstarenje salvador travel 3a
msc divina krstarenje salvador travel 4
msc divina krstarenje salvador travel 4a
msc divina krstarenje salvador travel 4b
msc divina krstarenje salvador travel 4baaa
msc divina krstarenje salvador travel 4c
msc divina krstarenje salvador travel 4d
msc divina krstarenje salvador travel 4d1
msc divina krstarenje salvador travel 4d1a
msc divina krstarenje salvador travel 4d2
msc divina krstarenje salvador travel 4d2a
msc divina krstarenje salvador travel 4d3
msc divina krstarenje salvador travel 4d5
msc divina krstarenje salvador travel 4d6
msc divina krstarenje salvador travel 4d7
msc divina krstarenje salvador travel 5
msc divina krstarenje salvador travel 6
msc divina krstarenje salvador travel 7
msc divina krstarenje salvador travel 8
msc divina krstarenje salvador travel 9
msc divina krstarenje salvador travel 9a
msc divina krstarenje salvador travel 9a01
msc divina krstarenje salvador travel 10
msc divina krstarenje salvador travel 11
msc divina krstarenje salvador travel 11a
msc divina krstarenje salvador travel 12
msc divina krstarenje salvador travel 19
msc divina krstarenje salvador travel 19a
msc divina krstarenje salvador travel 20
msc divina krstarenje salvador travel 21
msc divina krstarenje salvador travel 22
msc divina krstarenje salvador travel 23
msc divina krstarenje salvador travel 24
msc divina krstarenje salvador travel 25
previous arrow
next arrow
Shadow

OPIS BRODA:

Brodska kompanija: MSC;

Brod: Divina;

Godina izgradnje:  2012.god;

Dužina: 333 m;

Broj putnika: 3,502;

Broj paluba: 13 putničkih;

Sadržaji broda:    7 restorana, 12 barova, jakuzzi kada, bazen, teretana, teatar, casino, igraonica za decu, Free shop,  internet kutak, diskoteka, soba za kartanje…

Izvor: https://www.msccruisesusa.com/en-us/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Divina.aspx


NAPOMENE:

• Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC Cruises (Posebni uslovi o putovanju);

• Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika morima, pre i za vreme krstarenja.

• Ako gosti u vreme ručka ili večere koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, brodar neće poslužiti ručak ili večeru;

• Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja,a uz saglasnost predstavnika   Agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa;

• Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (sadržaj i redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti);

• Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i posebnim uslovima plovidbe brodara MSC;

• Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju;

• Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;

• U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 25 dana pre polaska;

• U slučaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama brodara, prevoznika i osiguravajućih društava, Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cene aranžmana;

• Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,  dobijenih od strane zaposlenih agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;

• Kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 prijavljenih putnika;

• Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava putnika;

  • Program Br.1 od 20.09.2023.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A – OTP br. 196/2021. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu ima bankarsku garanciju broj 105060000000838698 u visini od 50.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određenje opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o Garanciji putovanja i saglasnosti za izdavanjem bankarske garancije broj 0099/2020 od 03.11.2021. zaključenog sa Primaocem garancijNacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”. kao i posebni uslovi krstarenja brodara Msc Cruises.


POGLEDAJTE OSTALE PONUDE ZA GRUPNA KRSTARENJA: