fbpx
 

Crystal – KOP – Vila Jelica Kopaonik 2019 – 2020

Crystal – KOP – Vila Jelica Kopaonik 2019 – 2020


CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Crystal – KOP – objekat Vila Jelica nalazi se na 1500m nadmorske visine u naselju Treska, na 6km od turističkog centra Kopaonik. Objekat je izgrađen u tradicionalnom kopaoničkom stilu sa moderno opremljenim smeštajnim kapacitetima i jedinstvenim panoramskim pogledom. Vila Jelica na četiri nivoa raspolaže sa: 3 deluxe sobe, 5 deluxe apartmana i 4 deluxe mezoneta, recepcijom, mini kafeterijom, baštom, skijašnicom i parkingom.

Studio apartmani, sastoje se iz: mini kuhinje opremljene sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. U okviru apartmana nalazi se sto za ručavanje sa četiri stolice, LCD TV, sofa-trosed na razvlačenje, francuski ležaj i prostrani plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Deluxe apartmani, sastoje se iz dve prostrane prostorije povezane hodnikom u kom se nalazi plakar za potrebe skijaša. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, kozmetičkim stolom, noćnim ormarićima i foteljom koja po potrebi može da se koristi kao pomoćni ležaj za jednu osobu. Od ležajeva, u okviru dnevnog boravka nalazi se jedan singl krevet i trosed na razvlačenje. Boravak sadrži LCD TV, mini kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima (frižider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. Sto za ručavanje je za šest osoba. Kupatilo je sa tuš kabinom. Apartmani raspolažu lepom terasom (osim jedinice na prizemlju).

Deluxe mezonete, (2 po 44kvm i dva po 58 kvm) prostiru se na 2 nivoa. U donjem delu dupleksa  nalazi se dnevni boravak sa LCD TV-om, mini kuhinjom sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), escajgom i posuđem. Sto za ručavanje je za šest osoba. Takođe, u donjem delu mezoneta nalazi se trosed i fotelja na razvlačenje. Kupatilo je sa tuš kabinom a sa terase se pruža prelep vidik na kopaoničke predele. U gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim i jednim singl ležajem, kozmetičkim stolom i noćnim ormarićima. Plakari se nalaze i na prvom i na drugom nivou.

Galerija

Crystal – KOP – Vila Jelica Kopaonik

[rl_gallery id=”40283″]