fbpx
 

BALI JAVA INDONEZIJA MALEZIJA Putovanje

BALI JAVA INDONEZIJA MALEZIJA Putovanje 13 dana

BALI DENPASAR – SURABAYA – YOGYAKARTA – KUALA LUMPUR

Termin putovanja:

01.10.2019


PROGRAM PUTOVANJA

30.12./1. dan BEOGRAD – BALI
Nakon dolaska na aerodrom u Denpasaru, doček i transfer do hotelu na južnom delu Balija i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
31.12./2. dan BALI – JUŽNA PLAŽA
Doručak. Celodnevni izlet za Mas, selo sa tradicionalnim balinežanskim statuama, zatim selo Celuk, poznato po svojim radovima od srebra i zlata, poseta Goa Gajah (slonova pećina) pećini, hram izgrađen u 11.veku, zatim poseta hramu vode Tampaksiring, izgrađenog 964.godine od strane balinežanskog kralja Warmadewa dinastije i Kintamani planinskog rizorta, sa predivnim pogledom na jezero i Batur Caldera. Ručak na ruti u lokalnom restoranu. Noćenje.
01.01./3. dan BALI – JUŽNA PLAŽA
Doručak. Slobodno vreme. Popodnevni odlazak iz hotela i poseta Taman Ayun Royal hrama, bivšeg hrama vladajuće klase Mengwi kraljevstva, Kedaton šuma majmuna i Tanah Lot morski hram, koji je sagrađen na stenju koje ste uzdiže iznad mora, posvećen bogu mora. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.
02.01./4. dan BALI – JUŽNA PLAŽA – AERODROM – SURABAYA
Doručak. U dogovoreno vreme, transfer do aerodroma na let u Surabayu. Nakon dolaska transfer u hotel. Smeštaj. Noćenje.
03.01./5. dan SURABAYA
Doručak. Celodnevna tura do mesta Bromo. Put nas vodi do starog kratera, prelazeći plažu bogatu sulfatno morskim peskom da bi došli do kratera Bromo, koji se puši. Obilazak Broma je uslovljen vremenskim prilikama. Ručak na ruti u lokalnom restoranu.
Večernji povratak do hotela u Surabayi. Večera. Noćenje.
04.01./6. dan SURABAYA – VOZNA STANICA – YOGYAKARTA
Doručak. Jutarnji polazak za transfer do Surabaya vozne stanice za polazak do Yogyakarte. Nakon dolaska, doček i transfer do veličanstvenog Hindu hrama iz devetog veka Prambanan, takođe poznatog hrama The Roro Jongrang sa svojim otvorenim pozorištem gde se izvodi balet Ramayane svake godine tokom punog meseca, u maju i oktobru. Ručak na ruti u lokalnom restoranu. Transfer do hotela u Yogyakarti i smeštaj. Noćenje.
05.12./7. dan YOGYAKARTA
Doručak. Jutarnji polazak iz hotela na celodnevni izlet i posetu Sultanove kraljevske palate ( Keraton), Taman Sari (Vodeni Zamak), kao i poznatog svetski poznatog Borobudur, budističkog hrama sagrađenog u osmom veku, koji sadrži 504 Budine statue. Ručak na ruti u lokalnom restoranu. Povratak u hotel u Yogyakarti i smeštaj. Noćenje.
06.12./8. dan YOGYAKARTA – AERODROM – JAKARTA
Doručak. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let do Jakarte. Nakon dolaska u Jakartu, transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.
07.12./9. dan JAKARTA
Doručak. Poseta centralnom Nacionalnom muzeju(otvoren svim danima sem ponedeljka), nastavak razgleda i obilazak Sunda Kelapa, lokalnu ribarsku i trgovačku luku, Fatahillah trg sa svojom starom gradskom skupštinom. Ručak na ruti u lokalnom restoranu. Povratak u hotel u Jakarti, smeštaj i noćenje.
08.01./10. dan JAKARTA – AERODROM – KUALA LUMPUR
Doručak. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma za let u Kuala Lumpur. Nakon dolaska, transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.
09.12./11. dan KUALA LUMPUR
Doručak. City tour i poseta butika čokolade, prolazeći pored nacionalne džamije, stare železničke stanice i jezera. Stajanje za slikanje kod Trga Nezavisnosti, Kraljeve Palate i KLCC Petronas kule bliznakinje. Povratak do hotela i smeštaj. Noćenje.
10.-11.01./12. – 13. dan KUALA LUMPUR – AERODROM – BEOGRAD
Doručak. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let sa konekcijama do Beograda.


BALI DENPASAR – SURABAYA – YOGYAKARTA – KUALA LUMPUR

13 dana

Termin putovanja:  

Polazak: 25.04.2019

Polazak: 01.10.2019

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

1990€ sa uključenim taksama


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • medjunarodni i lokalni avionski prevoz na navedenim relacijama sa uključenim taksama
 • smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima 3* , 3+* ili 4* lokalne kategorizacije na bazi doručka,
 • obroci koji su navedeni u programu putovanja,
 • ulaznice,
 • svi transferi,
 • troškovi organizacije i vodjenja putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • ulaznice za arheološke lokalitete, nacionalne parkove i muzeje
 • bakšiš za lokalne vodiče na ekskurzijama,
 • fakultativni izleti
 • medjunarodno zdravstveno osiguranje

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate
 • ugovoreni–započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati
 • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni
 • kompletna uplata je do popune mesta tri nedelje pre polaska, cena je radjena na bazi 10 putnika, uz manji broj putnika, cena se koriguje

NAPOMENE:

 • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Balija, Indonezije, Malezije.
 • Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 10 dana pre polaska.
 • U slučaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualnu materijalnu štetu (kradju, gubitak stvari…) ili bolest putnika
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Postoji mogućnost promene itinerera na letovima, promene ruta putovanja ali uz obilazak svih navedenih mesta i lokaliteta navedenih u programu, sa čim se ne smanjuje atraktivnost putovanja.
 • Putnici moraju biti psihofizički spremni za put, kao i na eventualne promene i improvizacije na terenu

Ovlašćena agencija za Novi Sad SALVADOR TRAVEL nastupa u svojstvu posrednika, uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Calypso Tours International, Licenca: OTP 226/201