Vila Pomme De La Mer Nikiti

Vila Pomme De La Mer Nikiti, na samo 4km od popularnog Nikitija, na 200m od plaže Agios Joannis nalazi se plaža Kastri i kuća Pomme de la mer koja je od plaže udaljena 290m. U ponudi su višekrevetni apartmani i mezonete sa panoramskim pogledom na more. Kuća ima veliko dvorište sa roštiljem, dva montažna bazena za najmlađe i parking. Svi imaju TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Fantastična lokacija za osvajanje Sitonije.

Nalazi se u neposrednoj blizini najpopularnijih plaža zapadne obale Lagomandra, Kalogria, Koviou…


CENOVNIK ZA LETO 2020 U PRIPREMI!

 

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10, 11 ili 12 noćenja.
– Usluge predstavnika agencije
– Organizacija putovanja.


Uslovi i način plaćanja apartmanskog smeštaja

Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate minimum 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% od celokupnog iznosa aranžmana potrebno je uplatiti najkasnije do mesec dana pre polaska na put.

Sopstveni prevoz
Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane

POPUSTI I DOPLATE:
– Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina.
– Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5 eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.
– Doplata za 1/1 sobu iznosi 50% od ukupne cene paket aramana (smena sa *).
– Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska na Sitoniju, osim za polaske iz Niša gde se cena paket aranžmana umanjuje za 10 eur-a po osobi.
– Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 8 eur po osobi.

Vila Pomme De La Mer Nikiti

 

Pozovite nas