fbpx
 

DIREKTNIM ČARTER LETOM

U PRODAJI LETO 2023


Krstarenje Guletima Leto 2023 Bodrum Gokova

GULETI: Ako poželite odploviti od svakodnevice, iskoristite lepote Turskog mora i krenite na nezaboravno krsterenje guletima. Zašto? Zato što je krsterenje guletima čak i više od provoda na brodu i uživanja u čistom moru – to je odmor bez stresa, uživanje i upoznavanje nebrojano mnogo uvala, plaža, druženje na brodu u intimnoj atmosferi od 16 do 34 putnika, stvaranje prijateljstava za ceo život, avantura koja se pamti…. Svaka uvala, svaka plaža i svaki kamen privuku vas toliko da poželite postati deo baš tog mesta. A upravo to možete i postati – deo prelepih malih mestašaca na obali, upoznati lokalno stanovništvo, njihove običaje, način života i tradiciju staru stotine godina. Prednost krstarenja guletima je upravo u tome, ybog veličine broda dostupne su Vam najskrivenije uvale, mala mesta i kopmletno uživanje….

Guleti su drveni jedrenjaci koji su u prošlosti služili za trgovinu i prevoz tereta, a sada, potpuno renovirani, da služe vama: svojim komforom, uslugom, izgledom i zanimljivom istorijom.

Krstarenje guletom luksuzan je odmor koji je namenjen upravo vama i vašim najbližima: 8 – 34 osoba (najčešće 20 putnika) u 4 – 16 kabina s wc-om i tušem u dvokrevetnim kabinama i vašom ličnom posadom. Krstarenje guletom, osim smeštaja, posade i nekoliko sati jedrenja dnevno, nudi mogućnost probavanja autohtonih jela. Iako su jelovnici i rute unapred određeni, možete izneti svoje želje i ideje kapetanu te na taj način učestvovati u osmišljavanju odmora i prilagoditi ga sebi u potpunosti.

Ako želite upoznati nove ljude, i ako niste u mogućnosti provesti odmor sa prijateljima i porodicom, ne morate unajmiti ceo gulet tj. možete iznajmiti samo jednu kabinu.

Kako biste imali mogućnost upoznati razne delove Turske rivijere, guleti polaze iz dve luke: Bodrum i Marmaris.

Dan / Destinacije/ Itinerar / PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – BODRUM (aerodrom Bodrum 37 km)
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”; čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum posle dva sata leta. Transfer do marine u centru Bodruma. Ukrcavanje na gulet posle 16h. Slobodno vreme, večera i noćenje u marini.

2. dan OSTRVO ORAK – ÇÖKERTME
Nakon doručka i kratkog info sastanka sa predstavnikom agencije, isplovljavanje i plovidba ka zalivu Alaksla i ostrvu Orak, gde se pravi pauza za ručak i kupanje. Večera i noćenje u blizini zaliva Čokertme.

3. dan TUZLA BAY – ENGLISH HARBOUR
Rano ujutru otpočinje plovidba, gulet prolazi mesto Oren, nakon čega pravi pauzu u zalivu Tuzla. Večera i noćenje u blizini Engleske luke I Kleopatrinog ostrva.

4. dan KARACASÖĞÜT
Dolazak u marinu u malom ribarskom mestu, Karadžasogut (karaca-srna; söğüt-vrba), u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme dok posada čisti brod i obnavlja zalihe. Opcioni jednodnevni izlet: Dalijan (85 km) i obilazak antičkog grada Kaunos, plovidba rečnim dolmušem i ručak na obali reke Dalijan. Povratak na gulet, slobodno vreme, večera i noćenje u luci.

5. dan OSTRVO SEDIR – LÖNGÖZ
Posle doručka isplovljavanje i plovidba ostrvu Sedir, poznatijem kao Kleopatrino ostrvo, gde se nalaze ostaci antičkog grada Kedrai i gde je prema predanjima živela poslednja kraljica drevnog Egipta, Kleopatra. Zbog toga je i peščana plaža koja se tu nalazi dobila ime po njoj. Večera i noćenje u zalivu Longoz.

6. dan ZALIVI KARGILI – KISEBÜKÜ
Gulet rano ujutru otpočinje krstarenje ka zalivu Kargili. Pauza za ručak i kupanje nakon čega gulet krstari do zaliva Kisebuku. Noćenje.

7. dan YEDI ADALAR – YALIÇIFTLIK – BODRUM
Posle doručka isplovljavanje i plovidba do zaliva Pabučburnu i Sedam ostrva (Yedi Adalar). Nakon toga duža plovidba preko zaliva Gokova. Pauza za ručak i kupanje u zalivu Jaličiftlik u blizini Bodrumskog zaliva. Pristizanje u marinu u Bodrumu u popodnevnim satima. Slobodno vreme, večera i noćenje.

8. dan BODRUM (aerodrom Bodrum 37 km) – BEOGRAD
Nakon doručka napuštanje guleta i transfer do aerodroma u Bodrumu. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd posle dva sata leta.


Na svakom brodu ima 6-8 dvokrevetnih kabina, svaka ima tuš i wc. Začudiće Vas kakvom je spretnošću iskorišćen svaki delić prostora. Za one koji to žele omogućeno je spavanje pod vedrim nebom. Na palubi ima taman onoliko udobnih dušeka koliko i putnika na brodu. Tako ćete moći da doživite nezaboravno buđenje uz izlazak Sunca. Prednja i zadnja paluba pokrivene su preko dana raznobojnim tendama, pa se uz lagani morski povetarac temperatura gotovo i ne oseća. Ishrana na guletu je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Svaki gulet ima svog kuvara koji će se potruditi da dobije Vašu pohvalu. Hrana na guletima je laka, sa obiljem salata, specijaliteta od povrća i raznim pecivima. Piće se plaća po veoma pristupačnim cenama. Pored kupanja i sunčanja na najčistijim delovima obale, imaćete priliku da vidite i mnoge interesantne lokalitete i najzad sve to začinite ludim letnjim noćima u gradovima koji žive 24 sata dnevno.


Krstarenje Guletima Bodrum 8dana 7noći

DIREKTNIM ČARTER LETOM


CENOVNIK SEZONA 2023

FIRST MINUTE!

Termin putovanja

7 noćenja

03.06

10.06

10.06

17.06

17.06

24.06

24.06

01.07

01.07

08.07

08.07

15.07

15.07

22.07

22.07

29.07

29.07

05.08

05.08

12.08

12.08

19.08

19.08

26.08

26.08

02.09

02.09

09.09

09.09

16.09

16.09

23.09

23.09

30.09

30.09

07.10

Dvokrevetna kabina po osobi

PUN PANSION

870

1155

1155

1155

1280

1280

1280

1280

1280

1280

1280

1280

1280

1280

1280

1185

1185

870

Jednokrevetna kabina

PUN PANSION

1320

1915

1915

1915

2150

2150

2150

2150

2150

2150

2150

2150

2150

2150

2150

1970

1970

1320

Cenovnik po osobi u dvokrevetnoj sobi za ceo paket aranžman AVIO (direktan čarter let), 7 noćenja na guletu na bazi pun pansion, transfer aerodrom-gulet-aerodrom:


Deci ispod 12 godina nije dozvoljen boravak na guletima!

***Na svakom brodu/guletu ima 6-8 dvokrevetnih kabina, svaka ima tuš i wc.

VAŽNA NAPOMENA:  Agencijski predstavnik putnike ispraća do marine u Marmarisu i brine o njihovom transferu od i do aerodroma. Tokom boravka na brodu nije predviđeno prisustvo agencijskog predstavnika na brodu i u marinama. Kapetan broda može izmeniti planirani program u zavisnosti od stanja mora i vremenskih uslova.

Pogledajte program kstarenje guletima iz MARMARISA


U cenu je uračunato:

• Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd;

• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 38 evra (23 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma Milaš-Bodrum). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.

• Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na put.

• Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju;

• Grupni transferi autobusom od aerodroma u Bodrumu do marine u Bodrumu ili Marmarisu, u odlasku i povratku;

• Smeštaj na guletima na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera, pauza za čaj ili kafu), a zavisno od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste na guletu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.

• Usluge vodiča i organizacije putovanja.


U cenu nije uračunato:

• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

• Pića na guletu

• Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Individualne lučke takse. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

• Individulani transfer na upit; cena individualnog transfera je podložna promeni zavisno od regije hotela i udaljenosti od aerodroma, u cenu je uključen grupni transfer.USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, promene takse za poskupljenje goriva i slično promeni cenu aranžmana.

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
– preko računa

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.


ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 120 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA. U U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012287, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs. PROGRAM PUTOVANJA GULET LETO br.1 od 17.02.2023. Licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021 Katerorija licence A


Pogledajte program kstarenje guletima iz MARMARISA


POGLEDAJTE OSTALA KRSTARENJA