fbpx
 

Krstarenje Guletima 2021 Bodrum 8dana 7noćiKrstarenje Guletima 2021 Bodrum 8dana 7noći Pun Pansion

GULETI: Ako poželite odploviti od svakodnevice, iskoristite lepote Turskog mora i krenite na nezaboravno krsterenje guletima. Zašto? Zato što je krsterenje guletima čak i više od provoda na brodu i uživanja u čistom moru – to je odmor bez stresa, uživanje i upoznavanje nebrojano mnogo uvala, plaža, druženje na brodu u intimnoj atmosferi od 16 do 34 putnika, stvaranje prijateljstava za ceo život, avantura koja se pamti…. Svaka uvala, svaka plaža i svaki kamen privuku vas toliko da poželite postati deo baš tog mesta. A upravo to možete i postati – deo prelepih malih mestašaca na obali, upoznati lokalno stanovništvo, njihove običaje, način života i tradiciju staru stotine godina. Prednost krstarenja guletima je upravo u tome, ybog veličine broda dostupne su Vam najskrivenije uvale, mala mesta i kopmletno uživanje….

Guleti su drveni jedrenjaci koji su u prošlosti služili za trgovinu i prevoz tereta, a sada, potpuno renovirani, da služe vama: svojim komforom, uslugom, izgledom i zanimljivom istorijom.

Krstarenje guletom luksuzan je odmor koji je namenjen upravo vama i vašim najbližima: 8 – 34 osoba (najčešće 20 putnika) u 4 – 16 kabina s wc-om i tušem u dvokrevetnim kabinama i vašom ličnom posadom. Krstarenje guletom, osim smeštaja, posade i nekoliko sati jedrenja dnevno, nudi mogućnost probavanja autohtonih jela. Iako su jelovnici i rute unapred određeni, možete izneti svoje želje i ideje kapetanu te na taj način učestvovati u osmišljavanju odmora i prilagoditi ga sebi u potpunosti.

Ako želite upoznati nove ljude, i ako niste u mogućnosti provesti odmor sa prijateljima i porodicom, ne morate unajmiti ceo gulet tj. možete iznajmiti samo jednu kabinu.

Kako biste imali mogućnost upoznati razne delove Turske rivijere, guleti polaze iz dve luke: Bodrum i Marmaris.

Dan / Destinacije/ Itinerar / PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – BODRUM (aerodrom Bodrum 37 km)
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”; čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum posle dva sata leta. Transfer do marine u centru Bodruma. Ukrcavanje na gulet posle 16h. Slobodno vreme, večera i noćenje u marini.

2. dan OSTRVO ORAK – ÇÖKERTME
Nakon doručka i kratkog info sastanka sa predstavnikom agencije, isplovljavanje i plovidba ka zalivu Alaksla i ostrvu Orak, gde se pravi pauza za ručak i kupanje. Večera i noćenje u blizini zaliva Čokertme.

3. dan TUZLA BAY – ENGLISH HARBOUR
Rano ujutru otpočinje plovidba, gulet prolazi mesto Oren, nakon čega pravi pauzu u zalivu Tuzla. Večera i noćenje u blizini Engleske luke I Kleopatrinog ostrva.

4. dan KARACASÖĞÜT
Dolazak u marinu u malom ribarskom mestu, Karadžasogut (karaca-srna; söğüt-vrba), u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme dok posada čisti brod i obnavlja zalihe. Opcioni jednodnevni izlet: Dalijan (85 km) i obilazak antičkog grada Kaunos, plovidba rečnim dolmušem i ručak na obali reke Dalijan. Povratak na gulet, slobodno vreme, večera i noćenje u luci.

5. dan OSTRVO SEDIR – LÖNGÖZ
Posle doručka isplovljavanje i plovidba ostrvu Sedir, poznatijem kao Kleopatrino ostrvo, gde se nalaze ostaci antičkog grada Kedrai i gde je prema predanjima živela poslednja kraljica drevnog Egipta, Kleopatra. Zbog toga je i peščana plaža koja se tu nalazi dobila ime po njoj. Večera i noćenje u zalivu Longoz.

6. dan ZALIVI KARGILI – KISEBÜKÜ
Gulet rano ujutru otpočinje krstarenje ka zalivu Kargili. Pauza za ručak i kupanje nakon čega gulet krstari do zaliva Kisebuku. Noćenje.

7. dan YEDI ADALAR – YALIÇIFTLIK – BODRUM
Posle doručka isplovljavanje i plovidba do zaliva Pabučburnu i Sedam ostrva (Yedi Adalar). Nakon toga duža plovidba preko zaliva Gokova. Pauza za ručak i kupanje u zalivu Jaličiftlik u blizini Bodrumskog zaliva. Pristizanje u marinu u Bodrumu u popodnevnim satima. Slobodno vreme, večera i noćenje.

8. dan BODRUM (aerodrom Bodrum 37 km) – BEOGRAD
Nakon doručka napuštanje guleta i transfer do aerodroma u Bodrumu. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd posle dva sata leta.


Na svakom brodu ima 6-8 dvokrevetnih kabina, svaka ima tuš i wc. Začudiće Vas kakvom je spretnošću iskorišćen svaki delić prostora. Za one koji to žele omogućeno je spavanje pod vedrim nebom. Na palubi ima taman onoliko udobnih dušeka koliko i putnika na brodu. Tako ćete moći da doživite nezaboravno buđenje uz izlazak Sunca. Prednja i zadnja paluba pokrivene su preko dana raznobojnim tendama, pa se uz lagani morski povetarac temperatura gotovo i ne oseća. Ishrana na guletu je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Svaki gulet ima svog kuvara koji će se potruditi da dobije Vašu pohvalu. Hrana na guletima je laka, sa obiljem salata, specijaliteta od povrća i raznim pecivima. Piće se plaća po veoma pristupačnim cenama. Pored kupanja i sunčanja na najčistijim delovima obale, imaćete priliku da vidite i mnoge interesantne lokalitete i najzad sve to začinite ludim letnjim noćima u gradovima koji žive 24 sata dnevno.


Krstarenje Guletima Bodrum 8dana 7noći

DIREKTNIM ČARTER LETOM


 

Deci ispod 12 godina nije dozvoljen boravak na guletima!

***Na svakom brodu/guletu ima 6-8 dvokrevetnih kabina, svaka ima tuš i wc.

 

Pogledajte program kstarenje guletima iz MARMARISA


NAPOMENA:

Od 14.maja državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja
pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije. Lica do 18 godina starosti, mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
Za državljane Srbije koji nisu vakcinisani neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Test je potreban za sva lica starija od šest godina.

Od 15.03. svi putnici koji putuju u Tursku biće u obavezi da popune online formular u roku od 72 sata pred
putovanje na sajtu: https://register.health.gov.tr

Popunjen formular je neophodno sačuvati na svom mobilnom telefonu ili odštampati.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
– preko računa

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

Pogledajte program kstarenje guletima iz MARMARISA


POGLEDAJTE OSTALA KRSTARENJA

Call Now ButtonPozovite nas