fbpx
 

ZIMOVANJE 2023

 Auobusom iz Novog Sada i Beograda ili sopstevnim prevozom

ZIMOVANJE 2023 | Skijanje | Zima 2023 u najprestižnijim evropskim ski centrima, ili u domaćim ukoliko ih više volite – izbor prepuštamo vama. Najpovoljnije ponude pažljivo odabranih hotela i apartmana pronaćićete u našoj pretrazi zimskih destinacija.

Svima je odavno jasno da se za zimsku sezonu  treba na vreme organizovati, svake godine sve ranije, već od septembra. Treba na vreme dobro proučiti ponudu za zimovanje turističke agencije Salvador Travel i izabrati na tenane, po najpovoljnijim cenama “first minute” ili rane rezervacije,  jer postoji mogućnost da kada stigne prava zima, ponuda odavno “presuši”. Rezervi[ite na vreme!

ZIMA 2023

U PRODAJI!!!2 stars


KOPAONIK / SRBIJA ZIMOVANJE 2023 U PRODAJI ZIMA  2023:


BANSKO  / BUGARSKA ZIMOVANJE 2023 U PRODAJI ZIMA 2023:


BOROVEC  / BUGARSKA ZIMOVANJE 2023 U PRIPREMI ZIMA 2023:


PAMPOROVO  / BUGARSKA ZIMOVANJE 2023 U PRIPREMI ZIMA 2023:ZIMOVANJE na najpoznatijim skijalištima u Srbiji Sloveniji Bugarskoj Austriji BiH 

Mi ćemo i ovu zimu dočekati spremno sa veoma bogatom ponudom zimovanja kako za najvatrenije skijaše i bordere, ali tako i za one koji vole da se opuste u zimskoj idili uz skijanje, sankanje, grudvanje, klizanje, šetnje, relaksiranje u termalnim bazenima i saunama. Zimovanje je jedinstvena prilika da otputujete u planinske krajeve i ski centre, gde ćete najhladnije godišnje doba iskoristiti na najaktivniji način.

 

Zimovanje i skijanje 2023

Zimovanje i skijanje 2023 u najprestižnijim evropskim ski centrima, ili u domaćim ukoliko ih više volite – izbor prepuštamo vama. Najpovoljnije ponude pažljivo odabranih hotela i apartmana pronaćićete u našoj pretrazi zimskih destinacija. Zimovanje i skijanje 2023  neka obeleže adrenalinski ali i opuštajući trenutci u srcu prirode. ZIMOVANJE 2023 | Skijanje | Zima 2023

 

POGLEDAJTE PONUDE ZA OSTALE DESTINACIJE