fbpx
 

Hotel Stefani 3* Sarti

Hotel Stefani 3* Sarti nalazi se na poluostrvu Sitonija, u živopisnom mestu Sarti. Udaljen je 50 km od Neos Marmarasa i 132 km od aerodroma u Solunu. Mali, porodičan hotel, na samo 100 m od peščane plaže, okružen je zelenilom, mirom i tišinom. Od starog dela Sartija (centra) udaljen je 500 metara. Poseduje pool bar, bazen i recepciju. Oko bazena se nalaze ležaljke i suncobrani koji su gostima na raspolaganju uz obaveznu konzumaciju pića, kao i tuš. U ponudi imamo 30 dvokrevetnih, dvokrevetnih sa pomoćnim krevetom, trokrevetnih soba i četvorokrevetnih apartmana. Sve sobe su prostrane i jednostavno opremljene sa klimom koja je uračunata u cenu, mini frižiderom, televizorom sa satelitskim TV programom, WiFi-jem (slabog protoka), peškirima, kupatilom, balkonom ili terasama sa garniturama za sedenje.
Dvokrevetne sobe su opremljene francuskim ležajem ili sa dva standardna ležaja, veličine oko 20 m2, dok u pojedinim dvokrevetnim sobama ima pomoćni krevet na kojima može spavati dete do 15 godina. Trokrevetne sobe imaju francuski krevet i jedan standardni ili tri standardna kreveta. Sobe nemaju kuhinju. Apartmani se sastoje od dve prostorije odvojene vratima, jedna soba (francuski ležaj i dva standardna ležaja ili 4 standardna). Površina apartmana je 35 – 40 m2 i u svom sastavu nema kuhinju. Apartmani se nalaze na prizemlju hotela i gledaju na dvorište, dok se ostale sobe nalaze na prizemlju, prvom ili drugom spratu i većina ima pogled na more. Čišcenje soba, promena posteljine i peškira je na 3 dana. Hotel poseduje privatni parking, prostor za poslednji dan odlaganja prtljaga, tuš i toalete. Usluga u hotelu je polupansion, švedski sto.
Hotel Stefani svojim okruženjem, ljubaznim domaćinima i lokacijom učiniće da vam odmor bude što lepši i prijatniji, u toj meri da ćete poželeti da ponovo dođete u Sarti i budete gosti hotela.

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, (doplata za polazak iz Novog Sada 15 eura)) po osobi
– Cene bez zvezdice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

Dinarski deo aranžmana 1990 dinara po sobi

10 noćenja

 

15 noćenja

 

 

– Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno. 

Legenda: 1/2 PR – Dvokrevetna soba u prizemlju hotela; 1/2+1 PR – Dvokrevetna soba sa pomoćnim krevetom u prizemlju hotela; 1/3 PR – Trokrevetna soba u prizmelju hotela; 1/2 PP – Dvokrevetna soba sa pogledom ka brdu; 1/2 SV – Dvokrevetna soba sa pogledom ka moru; 1/2+1 SV – Dvokrevetna soba sa pomoćnim krevetom sa pogledom ka moru; 1/3 SV – Trokrevetna soba sa pogledom ka moru; 1/2+KS SV – Soba, namenjena za smeštaj dvoje odraslih, na duplom krevetu, i dvoje dece do 15 godina, na krevetu na sprat, sa pogledom ka moru; 1/4 PR – Četvorokrevetni apartman bez kuhinje u prizemlju; Free – besplatna upotreba klime.

Sezona, uslovi za decu do 6 godina:
– jedno dete, do 6 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.
Vansezona (smene sa zvezicom), uslovi za decu do 6 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.
Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

Po sobama mogu biti raspoređeno maksimalno osoba:

1/2 – max 2 adl + 1 chd (5,99 godina)
1/2+1 – max 2 adl + 1 chd (5,99-14,99 godina)
1/3 – max 3 adl ili 2 adl+2chd (do 5,99 god) – ne može 3 adl +1 chd
1/2+KS – max 2 adl+2 chd (do 14,99 godina) ili max 4 adl
1/4 app- max 4 adl +1 chd (do 5,99 god)

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Neos Marmaras, Toroni, Sarti – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Sarti, Toroni, Neos Marmaras- napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Uslovi plaćanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Euro Bank).

Hotel Stefani 3* Sarti