fbpx
 

PARIZ – NOVA GODINA 2023 PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najveći i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu – Desnu obalu i južnu – Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu…

AVIONOM 5 dana – 4 noćenja
Termin: 31.12.2022. – 04.01.2023.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja. Poletanje aviona u 06:45h (JU 310). Dolazak u Pariz u 09:20h. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.


2. dan PARIZ
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno krstarenje brodom po Seni. Slobodno vreme. Noćenje.


3. dan PARIZ
Doručak. Slobodan dan za individualni odlazak u Diznilend. Noćenje.


4. dan PARIZ – VERSAJ – PARIZ
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Noćenje.


5. dan PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 20:35h (JU 315). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.PARIZ

AVIONOM 5 dana – 4 noćenja

TERMIN PUTOVANJA:

31.12.2022 – 04.01.2023

HOTEL IBIS PARIS LA DEFENSE CENTRE 3*: 

REDOVNA CENA – 829 EUR

SPECIJALNA CENA – 749 EUR (JOŠ DVE SOBE)

RASPRODATO


Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.


POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 60 € (NA UPIT);
• doplata za 1/1 sobu 180 € (NA UPIT).


ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia);
• aerodromske takse: 93 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni);
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge lokalnih vodiča,
• agencijske usluge.


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• fakultativne programe;
• obaveznu taksu za Pariz koja iznosi 1,5€ po osobi po noći za hotel 3* (na dan objavljivanja programa – podložne promeni);
• međunarodno zdravstveno osiguranje

NAČIN PLAĆANJA:

30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Vožnja brodom po Seni – 25€/15€ deca;
• Dvorac Versaj – 70€ odrasli / 50€ deca – obuhvata: lokalnog vodiča, ulaznice za dvorac, slušalice;
• Luvr – 55€ odrasli / 40€ deca – obuhvata: ulaznicu za muzej i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku (odlazak i povratak metroom).
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.


SMEŠTAJ U NAVEDENIM ILI SLIČNIM HOTELIMA:

Ibis Paris la Defense Centre 3*
Lokacija: Hotel se nalazi u modernom delu Pariza – Defansu, na 180 m od stanice metroa Esplanade de La Defense (linija 1, koja povezuje La Defense, moderni poslovni deo grada, sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima i Luvrom. Od velikog šoping centra „Les 4 temps“ je udaljen samo jednu stanicu metroa.
Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu hotela ibis i raspolaže sa ukupno 286 soba, restoranom, kafeterijom, kongresnim salama.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (isključivo za dete do 12 godina), opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, WiFi-om(uz doplatu).
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na
www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml


U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Cenovnik br.1 od 27.10.2022.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, licenca OTP 222/2021 kategorija A od 06.12.2021.

Kalkulacija je rađena za najmanje 18 putnika.