fbpx
 

MILANO – NOVA GODINA 2023 Мilano је drugi po veličini grad u Italiji, glavni grad regije Lombardija u severnoj Italiji. Milano se smatra „privrednim srcem Italije“. Grad je takođe i svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milan je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom аrhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu Milan je najpoznatiji kao jedno od središta mode (uz Pariz i Njujork).


Autobusom 5 dana – 2 noćenja
Termin: 30.12.2022. – 03.01.2023.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 17:00h (vreme polaska je podložno promeni) sa parkinga kod Muzeja Jugoslavije-Kuća cveća. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.


2.dan MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni DOČEK NOVE 2023. GODINE. Noćenje.


3.dan MILANO – JEZERO KOMO – JEZERO LUGANO – MILANO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak italijanskog jezera Komo i švajcarskoj jezera Lugano. Dolazak u Komo. Obilazak grada i mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. Nastavak putovanja do švajcarskog jezera Lugano. Obilazak grada i slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.


4.dan MILANO – MONCA – MILANO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Moncu. Odlazak do autodroma u Monca parku (najbržeg trkališta na svetu gde se vozi jedna od trka Formule 1 /*u slučaju održavanja trka na dan obilaska, ne postoji mogućnost obilaska autodroma u Monca parku), šetnja centrom grada (Trg Roma, Arengario – većnica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, Most četiri lava…) Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima. Noćna vožnja.


5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.MILANO

Autobusom 5 dana – 2 noćenja

TERMIN PUTOVANJA:

30.12.2022 – 03.01.2023

HOTEL SPORTING 4*: 

CENA PO OSOBI – 169 EUR 

*SPECIJALNA CENA VAŽI ZA ODREĐEN BROJ SOBA

*DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOBOG SADA 20 EUR PO OSOBI

RASPRODATO!


Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.


*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA, ALEKSINCA, POJATA, ĆUPRIJE, JAGODINE i ČAČKA – DOPLATA 25€; KRAGUJEVCA I BATOČINE – DOPLATA 20€ i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 20€, MARKOVCA, VELIKE PLANE, POŽAREVCA(petlja), SMEDEREVA (Kolari) – 15€ U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.


POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€,
• doplata za 1/1 sobu 60€,
• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 35€ (na upit).


ARANŽMAN OBUHVATA:
• prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
• dva noćenja sa doručkom (kontinentalni) u Milanu u hotelu sa 3*,
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge turističkog vodiča tokom putovanja,
• agencijske usluge.


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• fakultativne programe,
• gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu): za hotele sa 3* – 4 eura dnevno, a za hotele sa 4* – 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,
• individualne troškove,
• međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 530rsd, od 19 do 70 godina 797rsd i od 71 do 86 godina 1592rsd.

NAČIN PLAĆANJA:

30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Lugano i Komo – 25€ odrasli / 15€ deca,
• Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli / 12€ deca,
• Monca – 15€ odrasli / 10€ deca.


SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:

Hotel Sporting 4* – Cologno Monzese, Milano
Lokacija: Nalazi se na oko 15min peške od metro stanice Cologno centro.
Sadržaj: Hotel ima restoran, bar, Wi-Fi u javnim prostorijama, parking, lift.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa sopstvenim kupatilom, fenom za kosu, TV-om, mini barom, sefom, klima uređajem.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto).
Više informacija o hotelu na https://www.hotelsportingcologno.com/

Kalkulacija je rađena za najmanje 65 putnika.

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Cenovnik br.1 od 20.10.2022. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, licenca OTP 222/2021 kategorija A od 06.12.2021.