fbpx
 

Kosta Brava Letovanje Autobusom | Španija Letovanje

Kosta Brava Letovanje Autobusom | Španija Letovanje


VERONA – ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO – KOSTA BRAVA / LJORET DE MAR – BARSELONA – NICA – JEZERO GARDA – SIRMIONE 


LETO 2022 U PRIPREMI


LLORET DE MAR – mali katalonski turistički grad na mediteranskoj obali sa oko 30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Nekada je bio ribarsko selo sa oko 7km dugim peščanim plažama. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 19h sa BAS-ove autobuske stanice.Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.
2. dan TORINO
Dolazak u prepodnevnim časovima u Torino. Obilazak istorijskog centra grada: katedrala Sv. Jovana Krstitelja, Piazza Castello, Kraljevska palata, Palata Madama, Piazza San Carlo, Mole Antonelliana… Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Nocenje.
3. dan TORINO – MONAKO – MONTE KARLO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U ranim popodnevnim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1… Nocna vožnja kroz Francusku.
4 – 9. dan LJORET DE MAR
Dolazak u Ljoret de Mar u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel oko 14h. Boravak na bazi 6 punih pansiona. Postoji mogudnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta tokom boravka: BARSELONA PANORAMIKA, BARSELONA MAGICA, FIGUERAS, FLAMENCO SHOW…
10. dan LJORET DE MAR
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjih časova. Polazak za Italiju u večernjim časovima. Nocna vožnja.
11. dan NICA – BREŠA
Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima. Nica – najpoznatije mondensko letovalište Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena… Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Brešu. Dolazak u Brešu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Nocenje.
12. dan BREŠA – JEZERO GARDA – SIRMIONE
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak Breše: trg Lođa,palata Lođa, Stara i Nova katedrala, Polazak u podnevnim časovima ka gradidu Sirmione koje se nalazi na obalama najvedeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pedine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obidi sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se dodi preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradid je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Nodna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
13.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima


Cenovnik za paket aranžman po osobi:

LETO 2022 U PRIPREMI


Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Popusti i doplate:
• deca od 2 – 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20% od cene aranžmana
• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 70 € ( na upit ),
• doplata za 1/1 sobu na upit

Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);
smeštaj u hotelu sa 3* u Torinu, 1 nocenje, na bazi nocenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
• smeštaj u hotelu sa 3* u Breši, 1 nocenje, na bazi nocenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
smeštaj u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru, na bazi šest punih pansiona (doručak, ručak i večera – švedski sto);
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama;
• usluge turističkog vodiča tokom putovanja;
• agencijske usluge.

Aranžman ne obuhvata:
• peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 dinara po osobi (plada se u agencija ),
• fakultativne programe;
• međunarodno zdravstveno osiguranje:
• Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plada se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i 3* iznosi 0,50 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1 euro dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse;
• Turističku taksu u Breši (plada se na recepciji hotela): Za hotele sa ,3*,4* iznosi 2 eura dnevno

 

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

Barselona Panoramika – 25€ odrasli / 20 € deca,

Barselona Magica – 20 € odrasli / 15 € deca,

Kamp Nou (velika tura) – 30 € odrasli / 25 € deca,

Špansko selo – 10 € odrasli / 8 € deca,

Akvarijum – 25 € odrasli / 20 € deca,

Flamenko šou – 25 € odrasli / 20 € deca,

Figueras – 30 € odrasli / 20 € deca.

Diskoteka (5 večeri) – 10€,

Kosta Brava – 15€ odrasli /10€ deca.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.
BARSELONA MAGICA: Polazak za Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvedem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogudnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.
FIGUERAS: Polazak za Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.
FLAMENCO SHOW: Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učinide Vam nezaboravan doživljaj.
KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

 

SMEŠTAJ U LJORET DE MARU:
– Fortuna program 3* – podrazumeva hotele sa 3* na bazi punog pansiona (doručak/ručak/večera).

NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko Vam je potrebna ili ste strani državljanin) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja , licenca OTP 80 / 2020 kategorije A 40 od 31.01.2020.

Kalkulacija je rađena za najmanje 65 putnika.

Cenovnik br. 1 od 23.01.2019.

Mogući načini plaćanja:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

 

 


POGLEDAJTE OSTALE PONUDE ZA LETOVANJE U ŠPANIJI