fbpx
 

Jahorina Zimovanje Skijanje 2022

*****Jahorina – skijanje

Sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916 m/nv,  kada je u pitanju Jahorina staze koje skijašima nudi su odlično uređene (u dužini od 20 km), i dobro povezane kada su u pitanju različite težine, od onih za početnike, preko rekreativaca do vrhunskih skijaša. Skijalište je povezano sa 3 šestoseda, 2 dvoseda, 3 ski lifta i 1 baby liftom, a od sezone 2020/2021 na raspolaganju je nova gondola sa kabinama sa 10 sedišta, što skijanje na Jahorini čini još ugodnijim iskustvom. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje u ukupnoj dužini od 3290m. Prosečan broj dana pod snegom je preko 150, a visina dostiže i do 3 m.

Kada su u pitanju planine kao što je Jahorina ski staze su glavni adut, što je i jedan od razloga zašto je ovo skijalište toliko popularno kod skijaša iz regiona, ali i kod ljudi koji vole zimovanje da provedu na planini, i prirodnom, snežnom okruženju.

Kada je u pitanju ski pass Jahorina raspolaže cenama koje će varirati u zavisnosti od toga da li je posećujete u piku sezone ili pre toga, ali u svakom slučaju su vam na raspolaganju pogodnosti od jednodnevnog do višednevnog ski pass-a, u zavisnosti od broja dana koje želite da provedete na ski stazama ove prelepe planine.

Jahorina – hoteli

Udaljenost od aerodroma Sarajeva samo 28km je čini pristupačnom kako za goste iz regiona tako i za strane turiste. Nadaleko čuvena po gostoljubivosti svojih domaćina, Jahorina predstavlja skijaški centar koji treba posetiti. Veliki broj novoizgradjenih objekata, kafića i restorana daje mnoštvo mogućnosti gostima koji će uživati u toploj, domaćoj atmosferi.

Kada je u pitanju Jahorina smeštaj koji nudimo je mahom hotelski, osim jednog aparthotela koji se takođe nalazi u našoj ponudi. Kada je reč o hotelima kao što je na primer Hotel Bistrica Jahorina se zaista može pohvaliti vrhunskom ponudom, kao i neverovatno gostoprimljivom i toplom atmosferom koja vas mami da je stalno iznova posećujete.


SKI MAPA:


Aranžman Jahorina skijanje 2021/2022 vas poziva da provedete zimovanje na ovoj predivnoj planini, pri čemu vam nudimo odličan izbor pre svega hotelskog smeštaja jer kada kada je u pitanju Jahorina apartmani se mahom nalaze u privatnim vikendicama.  Pogledajte kako izgleda naša ponuda aranžmana za predstojeću sezonu skijanja na Jahorini, i rezervišite svoje mesto što pre, jer izdvajamo samo najbolje za Vas!


Jahorina Zimovanje Skijanje 2022


Ponuda Hotela:


KOPAONIK / SRBIJA ZIMOVANJE 2022:

2 stars


BANSKO  / BUGARSKA ZIMOVANJE 2022:


BOROVEC  / BUGARSKA ZIMOVANJE 2022:


PAMPOROVO  / BUGARSKA ZIMOVANJE 2022:

Call Now ButtonPozovite nas