Vila Magda Pefkohori

Vila Magda Pefkohori se nalazi na samom ulazu u Pefkohori. Od plaže je udaljena 150 m. Raspolaže 1/2, 1/3 I 1/4 studijima i 1/4 apartmanima, koji su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, AC i  terasu. Pojedina dvokrevetna studija imaju i dodatni pomoćni ležaj. Apartman se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, odvojene kuhinje u kojoj se nalazi jedan do dva ležaja, kupatila (TWC), terase, TV, AC. Upotreba klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Vilu ima parking i okružuje je prostrani plato sa baštom.

Napomena: Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.


PAKET ARANŽMAN/AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ 10 NOĆENJA PO OSOBI U STUDIU ILI APARTMANU

*Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele


SAJAMSKI POPUST OD 11.02 DO 08.03.2020

Smene 28.05, 07.06, 17.06, 15.09 i 25.09: -5% popusta
Smene u sezoni od 27.06 do 16.08: -15% popusta
smene 26.08 i 05.09: – 10% popusta

POLAZAK IZ NOVOG SADA BEZ DOPLATE.


USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski najkasnije 15 dana pre početka aražmana, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata zaključno sa  (25.12.2020.) prilikom rezervacije deponovati čekove bez uvećanja cene aranžmana,administrativnom zabranom.U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže  promeni.


PROGRAM PUTOVANJA:

1dan: Putovanje Beograd – duž autoputa – Halkidiki –  sastanak putnika na parkingu pored direkcije ”Lasta” pola sata pre predviđenog vremena polaska Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2dan – 11. dan: Halkidiki – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12dan: Halkidiki- napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima)


Napomena o prevozu: polasci iz Novog Sada bez naknade ( putnici iz Novoga Sada se u Beogradu raspoređuju po autobusima)

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli. Povratak iz Halkidiki  pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.


ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi ( prevoz ), osim za smene 27.05/06.06 – 14.09/24.09.2020. gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher (takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš). 

U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20 € po osobi, osim za smene

27.05/06.06 – 14.09/24.09.2020., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.

 

Spajanje TRI SMENE moguće je isključivo na sopstvenom prevozu, a ukupna cena aranžmana umanjuje se za 50 po osobi, osim za smene

27.05/06.06 – 14.09/24.09.2020., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.

U slučaju spajanja smena za putnike koji koriste sopstveni prevoz nema umanjenja cene za spajanje smena, već se ostvaruje samo napred navedeno umanjenje cene od 20 € po osobi od jedne smene za korišćenje sopstvenog prevoza.


ARANŽMAN OBUHVATA

Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Halkidiki – Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ,troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Individualne troškove,međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.


LOKACIJA NA MAPI:


Vila Magda Pefkohori