Sunrise Romance Resort 5* | Egipat Letovanje

Sunrise Romance Resort 5* | Egipat Letovanje

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh na promenadi dugoj 8,5km udaljen oko 22km južno od aerodroma i 25km južno od Hurgade.


Hotelski kompleks raspolaže sa 251 smeštajnom jedinicom. Nalazi se na peščanoj plaži dugoj oko 120m i predviđen je samo za odrasle osobe (16+). Hotel je prethodno imao naziv Premier Romance Boutique Hotel Spa.


Peščana plaža je lepo uređena  i nalazi se preko puta promenade, veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Poseduje Beach bar a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.


Kompleks raspolaže sa 251 smeštajnom jedinicom koje su podeljene na: superior sobe (38m2) koje mogu biti sa francuskim ili dva odvojena ležaja. Superior sobe (38 m2) i mogu imati prozor/balkon/terasu. Deluxe sobe (39m2) sa francuskim ili dva odvojena ležaja i balkon.

Sve sobe su opremljene sa telefonskom linijom, fenom, bade mantilima, papučama, SAT LCD TV, mini barom, opremom za čaj i kafu, elektronskim sefom, Wi Fi internetom.

Plaća se: telefon, room service.


Usluga je all inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (u kome se služe svi glavni obroci po principu samoposluživanja – izbor više jela) hotel ima i nekoliko a la carte restorana koje je potrebno rezervisati unapred: Bacilico (italijanski), Oishi (azijski), Manohar (indijski), Layali (libanski),  kao i nekoliko barova: Lobby bar (24h), Lounge bar, Royal Club bar (samo za članove Royal kluba), Landscape bar, dva bara kod bazena, Beach bar i Snacks Bar. U ponudi su takođe i užine u toku dana i posle ponoći, sladoled u određenom delu dana, čaj i kolači.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Gostima su na raspolaganju dva bazena koja se greju u toku zimske sezone, Wi-Fi internet u celom kompleksu, bilijar, stoni tenis, teretana, sauna i jacuzzi kod bazena, parno kupatilo u spa centru.

Dodatno se naplaćuju: usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, salon lepote, limuzina.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Sunrise Romance Resort 5* | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs