Sindbad Club Aqua Resort 4* | Egipat Letovanje

Sindbad Club Aqua Resort 4* | Egipat Letovanje

Hotel se nalazi na 15 min vožnje od aerodroma Hurgada, u novom turističkom delu Memša i preko puta plažeu okviru kompleksa 3 hotela Sidbad Club.

PREPORUKA AGENCIJE!!!

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

ALL INCLUSIVE U 3 HOTELA SINDBAD CLUB-a!!!


Hotel se nalazi na 15 min vožnje od aerodroma Hurgada, u novom turističkom delu Memša i preko puta plažeu okviru kompleksa 3 hotela Sidbad Club.


Sindbad Club Resort u svom sastavu sadrži aqua park, jedan od najmorednijih u Hurgadi. U okruženju su brojni kafići, restorani, shopping centri, Mc Donald’s i čuvena diskoteka Little Buddha Bar. Wi – Fi je dostupan u lobiju hotela. Sindbad Aqua Hotel se nalazi u drugom redu od plaže. Kao gosti Sindbad Club-a svi gosti mogu uživati u sadržajima naših sestrinskih hotela Sindbad Beach Resort i Sindbad Aqua Park Resort uključujući restorane, barove aqua park i ostale sadržaje prema All Inclusive konceptu.

Sindbad Beach Resort (Sestrinski hotel) sadržaj i usluge na raspolaganju u okviru All Inclusive:
Kao gosti Sindbad Club-a mogu se koristiti sledeće usluge:
– Privatna peščana plaža, 350 metara.
– Privatna marina
– 1 glavni restoran (Le Marche, unutrašnji restoran sa klima uređajem –
internacionalni švedski sto za ručak i večeru)
– Bar na plaži za užinu „Porto Lindo“ od 11:00 do 13:00 i 15:00 do 17:00
– Večera u A la Carte Restoranu( Porto Lindo – libanska kuhinja i pica, Pronto
Restoran – italijanska kuhinja)
– Bar u lobiju – Bier Stube (pub sa besplatnim korišćenjem bilijara), biblioteka
– Regina – noćni klub i diskoteka

Sindbad Aqua Resort (Sestrinski hotel) sadržaj i usluge na raspolaganju  u okviru All Inclusive:
Kao gosti Sindbad Club-a mogu se koristiti sledeće usluge:
– Aqua Park sa 7 tobogana, bazenom sa talasima i 3 dečija bazena
– La Cabaña, spoljni restoran, švedski sto za doručak
– La Cabaña i Zar Bar, spoljni restorani za ručak i užine
– La Cabaña, spoljni restoran, internacionalni švedski sto za večeru
– Bar Zar, spoljni a la carte restoran (mongolska kuhinja)
– Bar u lobiju
– Dnevni zabavni animacioni programi sa našim višejezičnim animacionim
timom

Za decu hotel organizuje razne aktivnosti.


Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 400m. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 350m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Sindbad Aqua Hotel 4*: Sve sobe sadrže: balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, LCD TV, mini frižider (sadržaj se dodato plaća), TWC, fen za kosu.


Hotel podržava koncept „dine around“, koji omogućava gostima da u svakom trenutku mogu da koriste usluge hrane i pića u bilo kom delu Sindbad Cluba.

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera. Svi glavni obroci se služe u glavnom restoranu. Hotel takodje poseduje nekoliko barova i a la carte restorane (La CabanaBotanica)….


Moderan aqua park (12 tobogana), nekoliko bazena, jedan bazen se greje tokom zimske sezone, teren za odbojku, stoni tenis, teretana, dnevne i večernje animacije, mini klub.

Aqua park
Sindbad Aqua Park se nalazi u predivnoj turističkoj zoni Hurgade. Dođite i uživajte u našem vodenom parku, prošetajte se novom promenadom i uživajte u večernjim zabavama i odličnom noćnom životu.

Sindbad Podmornica
Jedina podmornica u Severnoj Africi i Arapskom svetu. Približite se podvodnom svetu Crvenog mora i doživite pravu avanturu – u pravoj podmornici! Uživajte u ovom neverovatnom iskustvu, 25 metara pod vodom. Rezervacije u okviru hotela.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Sindbad Club Aqua Resort 4* | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs