Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* Hurghada

previous arrow
next arrow
Slider

Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* Hurghada

 

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Hotel se nalazi u zalivu Sahl Hasheesh, udaljen je 25km od centra Hurgade, i 15km od aerodroma.

Hotel je otvoren 2007. godine i prostire se na 120.000m². Poslednji put je hotel parcijalno renoviran 2018.godine, a do maja 2020.se očekuje novi akva park. Ovo je luksuzni hotel na peščanoj plaži u zalivu Sahl Hasheesh. Hotel ima dosta sadržaja tako da se preporučuje gostima svih uzrasta.
Z a decu tu su mini klub, akva park, dva dečija bazena i dečiji meni.
Plaća se: čuvanje dece.

 

NAPOMENA: Renoviranje glavnog restorana trajaće od 04.03. do kraja aprila, radovi će se odvijati u časovima od 09h do 17h. Očekuju se srednje bučni radovi a renoviranje neće uticati na funkcionalnost ostalih sadržaja hotela. Umesto glavnog restorana, gostima će biti na raspolaganju restoran El Gezira sa terasom, dok će se animacije održavati na terasi glavnog restorana.  


Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.


Hotel ima 851 smeštajnu jedinicu. Sve sobe imaju balkon/terasu, sef, SAT LCD TV, fen, mini bar, set za kafu i čaj, klima uređaj, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.
Standardne sobe su veličine oko 40m² i mogu imati pogled na bazen, baštu i more.
Premium sobe veličine oko 40m² i imaju terasu. U odnosu na standardne sobe su malo bolje opremljene i renovirane.
Plaća se: room service, telefon.

Usluga u  hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).
Hotel poseduje glavni restoran, nekoliko a la carte restorana ( Calavera-meksički, Pablo’s -italijanski), nekoliko barova (Outlook lobby bar, Cafe Vienna, Reef side beach, Coctail bar, Water fall pool bar)  i diskoteka. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno vreme na određenim mestima.
Plaćaju se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila i ostalo van koncepta.
 
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Frizer, lekar, servis za pranje i peglanje veša, bankomat, prodavnice., konferencijska sala.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* Hurghada

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Call Now ButtonPozovite nas