Vila Kiki Nea Flogita

Vila Kiki Nea Flogita, lokacija: Kod parka gde se održava pijaca, na 60m od plaže. Smeštaj: Apartmani za tri osobe i dupleksi za pet I šest osoba. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo (manje kvadrature), terasa, WiFi, komarnik Ležajevi: Klasični francuski i singl ležajevi, pomoćni ležajevi nalaze se u kuhinjskom delu – uži kaučevi na razvlačenje. Klima: Korišćenje klime je bez doplate.

PROGRAM PUTOVANJA

1.-2. dan NOVI SAD-NEA FLOGITA Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 17:00h sa parkinga preko puta Buvljaka, Blok 42,  iz Niša u 21:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Nea Flogitu/Nea Kalikratiu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.-12. dan NEA FLOGITA Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan NEA FLOGITA–NOVI SAD Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI: AUTOBUSKI PREVOZ, SMEŠTAJ 10 NOĆENJA PO OSOBI U STUDIU ILI APARTMANU

 UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ: 25 EUR PO PAKET ARANŽMANU

 PRVA SMENA: NEMA UMANJENJA U SLUČAJU SOPSTVENOG PREVOZA

*Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele

*POLAZAK IZ NOVOG SADA BEZ DOPLATE

FIRST MINUTE LETO 2019
15% ZA UPLATE U CELOSTI DO 31.01.2019
POGODNOSTI ZA DECU

Dete 0-1,99god – gratis na zajedničkom ležaju i sedištu u autobusu

Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska

Treće dete do 12 godina u porodici – gratis

USLOVI PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate.

Uplata u celosti  ili akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak uplaćen minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

– Za smene u maju plaćanje se vrši u celosti do polaska

POPUSTI:

-Deca do 1,99 god na smeštaju i prevozu su gratis (dele ležaj i sedište u autobusu sa odraslom osobom)

-Treće dete u porodici (do 11.99god) na prevozu i smeštaju je gratis (na prevozu koristi svoje sedište, na smeštaju pomoćni ležaj ili zajednički ležaj – zavisi od smeštajnog objekta)

NAPOMENA – cena aranžmana je garantovana samo za uplaćeni iznos, ostatak aranžmana je podložan promeni usled promene kursa evra.

Vila Kiki Nea Flogita

Pozovite nas