Marsa Alam Egipat Letovanje 2020

FIRST MINUTE POPUSTI, MARSA ALAM, EGIPAT LETO 2020 – CENOVNIK VAŽI OD 09.03.2020 ZAKLJUČNO SA 31.03.2020 / u .pdf formatu:


***U ISTAKNUTE JEDINSTVENE CENE U TABELAMA .pdf FORMATU U NASTAVKU SU UKLJUČENI AVIO PREVOZ SA UKLJUČENIM AVIO TAKSAMA, TRANSFERI I SMEŠTAJ U ODREĐENOM HOTELU NA BAZI ALL INCLUSIVE, DOK U CENU NIJE UKLJČENO MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE I VIZA!


Marsa-Alam-Leto2020- FIRST MINUTE JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR do 31.03.2020 – 10 ili 11 noći .pdf

Ponuda Hotela za Marsa Alam u nastavku:

Marsa Alam – Hurgada – Crveno more

Marsa Alam Egipat Letovanje 2020, Lokacija koja je najpopularnija među roniocima… Gosti  ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina  postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru.

PONUDA HOTELA:


Neki od izleta koji se organizuju iz letovališta Marsa Alam:

 

• RONJENJE – Raj za ronioce sa fantastičnim koralima, snorkling ili ronjenje sa opremom u smaragdno-tirkiznom moru ostavlja bez daha…

 


• LUXOR – najveći muzej na otvorenom na svetu, spoj XXI veka i duha Starog Egipta. Obilazak zapadne obale: Kolosi Memnona, Dolina Kraljeva čuvenih grobnica egipatskih faraona (obilazak tri grobnice), Deir El Bahari – hram kraljice Hatšepsut. Vožnja felukom po Nilu. Ručak. Obilazak istočne obale – čuvenog hrama Karnak, panoramsko razgledanje Luksora.


• ASUAN – Poseta velikoj Asuanskoj brani, ručak, vožnja Nilom do hrama Fila, poseta hramu Edfu i povratak u Marsa Alam.


• ASUAN i ABU SIMBEL (dva dana) – Poseta velikoj Asuanskoj brani, ručak, vožnja Nilom do hrama Fila, odlazak u hotel, večera, noćenje. Rano-jutarnji polazak konvojem za Abu Simbel, poseta hramu, povratak u Asuan, ručak, poseta hramu Edfu, povratak u Marsa Alam.


• KRSTARENJE NILOM (4 dana/3 noći) – Vožnja do Asuana, poseta hramu File, smeštaj na brod. Krstarenje Nilom od 4 dana obuhvata posetu  mesta Asuan, Komombo, Edfu, Luksor (uz obilazak lokanih hramova). U cenu izleta je uključeno razgledanje hramova Fila, Komombo, Edfu, Karnak, poseta Doline kraljeva, hrama Hatšepsut, Memnonovih kolosa (poseta hrama Abu Simbel, hrama Luksor i Nubijskog sela u Asuanu su fakultativne).


• KAIRO i PRAMIDE  Razgledanje platoa Gize, gde se nalaze čuvene tri piramide: Keopsova, Kefrenova i Mikerinova. Obilazak dolinskog hrama sa čuvenom statuom velike Sfinge, panoramski obilazak Kaira…


• SNORKELING, TURTLE BAY Uživajte u fascinantnim prizorima bogatog podvodnog sveta, plivanje sa kornjačama…


• SUPER SAFARI Iskusite brzu vožnju kroz pustinju na četvorotočkašu. Posetite beduinsko selo i uživajte u tradicionalnoj arapskoj večeri uz ukusan roštilj i fantastičnu predstavu..

POGLEDAJTE OSTALE PONUDE ZA DESTINACIJU EGIPAT:

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs