Krstarenje Guletima Marmaris Fetije 8dana 7noći

Krstarenje Guletima Marmaris Fetije 8dana 7noći

Krstarenje Guletima Marmaris Fetije 8dana 7noći Pun Pansion

Krstarenje Guletima Marmaris Fetije 8dana 7noći – GULETI: Ako poželite odploviti od svakodnevice, iskoristite lepote Turskog mora i krenite na nezaboravno krsterenje guletima. Zašto? Zato što je krsterenje guletima čak i više od provoda na brodu i uživanja u čistom moru – to je odmor bez stresa, uživanje i upoznavanje nebrojano mnogo uvala, plaža, druženje na brodu u intimnoj atmosferi od 16 do 34 putnika, stvaranje prijateljstava za ceo život, avantura koja se pamti…. Svaka uvala, svaka plaža i svaki kamen privuku vas toliko da poželite postati deo baš tog mesta. A upravo to možete i postati – deo prelepih malih mestašaca na obali, upoznati lokalno stanovništvo, njihove običaje, način života i tradiciju staru stotine godina. Prednost krstarenja guletima je upravo u tome, ybog veličine broda dostupne su Vam najskrivenije uvale, mala mesta i kopmletno uživanje….

Guleti su drveni jedrenjaci koji su u prošlosti služili za trgovinu i prevoz tereta, a sada, potpuno renovirani, da služe vama: svojim komforom, uslugom, izgledom i zanimljivom istorijom.

Krstarenje guletom luksuzan je odmor koji je namenjen upravo vama i vašim najbližima: 8 – 34 osoba (najčešće 20 putnika) u 4 – 16 kabina s wc-om i tušem u dvokrevetnim kabinama i vašom ličnom posadom. Krstarenje guletom, osim smeštaja, posade i nekoliko sati jedrenja dnevno, nudi mogućnost probavanja autohtonih jela. Iako su jelovnici i rute unapred određeni, možete izneti svoje želje i ideje kapetanu te na taj način učestvovati u osmišljavanju odmora i prilagoditi ga sebi u potpunosti.

Ako želite upoznati nove ljude, i ako niste u mogućnosti provesti odmor sa prijateljima i porodicom, ne morate unajmiti ceo gulet tj. možete iznajmiti samo jednu kabinu.

Kako biste imali mogućnost upoznati razne delove Turske rivijere, guleti polaze iz dve luke: Bodrum i Marmaris.

Dan / Destinacije/ Itinerar

1dan. Marmaris
2 dan. Ekincik Gulf – Dalyan
3 dan. Sunken Bath – Tersane Island – Kizil Island
4 dan. Fethiye
5 dan. Gocek Island – Yassica Island
6 dan. Bedri Rahmi Bay – Sarsala – Aga Limani
7 dan. Kumlubuk Bay – cennet Island – Marmaris
8 dan. Marmaris

Osnovni detalji programa:
Tip plovila: A/C Traditional Wooden Gulet (M/S);
Trajanje plovidbe: 8 dana / 7 noći;
Dan, mesto i vreme ukrcavanja: subota, luka u Marmarisu (Marina), u 15:30 h;
Dan, mesto i vreme iskrcavanja: subota, luka u Marmarisu (Marina), posle doručka do 10:30 h;
Fakultativni izleti: Dalyan, Jeep Safari, Saklikent – Ölüdeniz, Turkish bath


Krstarenje Guletima Marmaris Fetije 8dana 7noći

Cene su po osobi u dvokrevetnoj kabini na bazi PUN PANSION:

PERIOD 1 Maj 11. – 31. Maj / Sept. 28.–11.Oktobar, 5 polazaka 390€


PERIOD 2 Jun 01.- 28.Jun / Sept.14.-27.Sept., 6-polazaka 440€


PERIOD 3 Jun 29.- 02.Avgust / Avgust 31.–13.Sept., 7-polazaka 540€


PERIOD 4 Avgust 03. – 30. Avgust, 4-polaska 640€


-Doplata za 1/1 kabinu je 60%

Deci ispod 12 godina nije dozvoljen boravak na guletima!


U cenu je uračunato:

Usluga na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera, popodnevni čaj i kolači), flaša vode tokom obroka 0,5l, lučke takse, čišćenje.

U cenu nije uračunato:

Prevoz putnika, pića na brodu, fakultativni izleti, lični troškovi putnika, putno zdravstevno osoiguranje.

NAPOMENA:

Prevoz do odredišta (luke ukrcaja) se doplaćuje u agenciji na zahtev putnika, AVIO PREVOZ DO/OD DESTINACIJE I TRANSFER AERODROM-LUKA-AERODROM (*avio karte nisu refundabilne i plaćaju se u celosti)

-Cena povratne avio karte Beograd – Dalaman – Beograd iznosi oko 320 eur (presedanje u Istanbulu), cena karte varira od
Trenutne raspoloživosti. Tačan naziv plovila dva dana pred put.
-Cena povratnog transfera Dalaman – Bodrum – Dalaman 80 eur po osobi


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

– Minimum 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

  • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama organizatora putovanja moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Generali Osiguranje Srbija koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj0011/2018 od 10.01.2018. aktivira  se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs

  Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-25.01.2019.god.)

Galerija


Krstarenje Guletima Marmaris Fetije 8dana 7noći

POGLEDAJTE OSTALA KRSTARENJA

Call Now ButtonPozovite nas