Krstarenje Guletima i Bodrum 2020 Grupni polasci

AVION – TRANSFERI – HOTEL U BODRUMU 3 noćenja na bazi polupansion – GULET/JEDRENJAK 7 noćenja na bazi pun pansion

TERMIN 1: Polazak 12.06.2020 – povratak 22.06.2020

TERMIN 2: Polazak 04.09.2020 – povratak 14.09.2020

Krstarenje Guletima i Bodrum 2020 Grupni polasci


PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN (PETAK) BEOGRAD – BODRUM

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”  2 sata pre poletanja aviona. Po dolasku u Bodrum, transfer do hotela. Slobodno vreme. Smestaj. Vecera. Nocenje

2.DAN (SUBOTA) BODRUM

Doručak. Slobodno vreme. Transfer do luke u Bodrumu. Ukrcavanje na gulet od 15:30, smestaj u kabine. Slobodno vreme. Vecera. Nocenje.

3.DAN  – 8. DAN (NEDELJA – PETAK) GULET

Doručak. Isplovljanje iz luke u jutarnjim casovima. Upoznavanje sa planom plovidbe. Boravak na guletu. Usluga na brodu je pun pansion.

9. DAN (SUBOTA) BODRUM

Doručak. Povratak u luku u Bodrumu u prepodnevnim casovima. Transfer do hotela u Bodrumu. Slobodno vreme. Vecera. Nocenje.

10. DAN (NEDELJA) BODRUM

Dorucak. Slobodno vreme za individulane aktivnosti. Vecera. Nocenje.

11. DAN (PONEDELJAK) BODRUM – BEOGRAD

Dorucak. Napustanje soba. Transfer do aerdroma za let do Beograda. Sletanje  na aerodrom u Beogradu. Kraj programa.


ITINERAR NA GULETU: ORAK ISLAND I COKERTME, SEVEN ISLANDS, CLEOPATRA ISLAND, LONGOZ I TUZLA, KARGILI, PABUCBURNU…..CENOVNIK:

JEDINSTVENA CENA PO OSOBI IZRAŽENA U EVRIMA (plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS)

DODATNI POPUST NA REDOVNE CENE IZ TABELE!

– 40EUR PO OSOBI ZA REZERVACIJE DO 29. FEB.2020

*kabine na brodu su iskljucivo dvokrevetne!


CENA ARANZMANA UKLJUCUJE:

● direktan carter let Beograd – Bodrum – Beograd

● aerdromske takse

● transfer aerodrom – hotel – aerodrom

● transfer hotel – luka u Bodrumu – hotel

● 3 nocenja na bazi polupansiona u izabranom hotelu u Bodrumu

● 7 noci na brodu na bazi punog pansiona (dorucak, rucak, popodnevni caj I kolaci, vecera, flasa vode 0,5l za vreme obroka,)

● lucke takse

● ciscenje

● posteljina I kupatilski peskiri na brodu

● usluge predstavnika agencije za vreme boravka u Bodrumu

● troskovi organizacije


CENA ARANZMANA NE UKLJUCUJE:

● fakultativne izlete i ulaznice

● pice na brodu

●  međunarodno putno zdravstveno osiguranje – mogućnost kupovine u agenciji

● individualne trsokove putnika


SMEŠTAJ/HOTELI U BODRUMU:

HOTELI U BODRUMU:

  • HOTEL BABA 3*– http://www.hotelbaba.com.tr  Nalazi se u Gumbetu, na oko 50 m od plaže. Sadržaj: Restoran, bar kraj bazena, bazen sa delom za decu, tursko kupatilo, sauna, mogućnost bavljenja sportovima na vodi na plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Dolmuš za Bodrum prolazi na svakih 5minuta. Sobe: Kupatilo (wc/tuš), klima uređaj, telefon, fen. Usluga: Polupansion (doručak i večera, samoposluživanje).
  • HOTEL OKALIPTUS 3*– http://www.okaliptus.com.tr Hotel se nalazi na obali zaliva Bitez, na privatnoj peščanoj plaži. Od mesta Bitez je udaljen 100m, od Bodruma 7 km, a od aerodroma Milas je udaljen 45 km. Sadržaj: Sastoji se iz 5 dvospratnih zgradica, a poseduje glavni restoran, 2 bara, a la carte restoran turske i italijanske kuhinje, otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, internet u lobi baru, sportovi na vodi, bilijar, stoni tenis. Sobe: Kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, TV, mini bar (doplaćuje se), sef (doplaćuje se),balkon ili terasa. Usluga: Polupansion (doručak i večera-švedski sto).
  • HOTEL AMBROSIA 4*- http://www.ambrosia.com.tr Hotel se nalazi na obali zaliva Bitez, na privatnoj peščanoj plaži, 7 km od centra Bodruma. Od aerodroma Milas je udaljen 45 km. Sadržaj: Recepcija, glavni restoran, 3 a la carte restorana, 3 bara, bazen, dečiji bazen, spa: sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaže, fitnes. Sportovi na vodi, menjačnica, usluga pranja veša, TV sala, parking, ostava za prtljag, dečije igralište, frizer, doktor na poziv, mini market, animacija, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar. Sobe: Kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, SAT TV, sef, telefon, balkon. Usluga: Polupansion (doručak i večera-samoposluživanje, izbor više jela).
  • HOTEL SALMAKIS 5*– http://www.salmakishotel.com – iznad plaže sa pogledom na Bodrum i zaliv sa tvrđavom. Odvojen je od plaže parkom, 1,5 km od centra grada Bodrum, 35 km od aerodroma. Hotel se sastoji od šest zgrada, ima 213 standardnih soba. Sadržaj: glavni restoran, a la carte restorani, pet barova, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, animacija, bežični internet u lobiju, frizer, prodavnice, tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, bazen za decu, mini klub, igraonica, dečije igralište, animacija. Ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. Sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (besplatno), mini bar (voda i bezalkoholna pića), kupatilo, fen, većina soba ima balkon.  Usluga: polupansion(doručak i večera-švedski sto)  all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, snack, čaj, kafa, kolači od 17.00-18.00h, sladoled od 14:00-14:30h i 19:30-21:30h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića i vina, sveže ceđeni sokovi, sva pica u Vitamin baru, minibar (osim vode), telefon, bilijar,  tenis u noćnim terminima i oprema, fitnes, masaža, frizer, tretmani u salonu lepote, internet.

OPIS GULETA: 

STANDARDI DRVENI GULET –kuhinja I bar, na palubi deo sa lezaljkama za sunacnje. Kabine su sa bracnim ili 2 odvojena lezaja, kupatilom (tus kabina, lavabo, toailet), malim ormanom za licne stvari, klima uredjajem, prozorom VAZNE NAPOMENE: kabine na brodu su male kvadrature. Stvari za put je potrebno pakovati u manjim koferima (samo najneophodnije). Klima na guletima se moze koristiti maksimalno 8 sati u toku dana. Koriscenje klima uredjaja u lukama je zabranjeno. Na guletima ne postoji dress code.

DECI DO 12 GODINA NIJE DOZVOLJEN BORAVAK NA BRODU


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

GOTOVINSKI:

  • Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

NA RATE:

  • Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 24 SATA PO UPLATI AKONTACIJE

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana


NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA I SASTAVNI SU DEO OVOG PROGRAMA Licenca OTP 8/2019 od 22.02.2019. Garancija putovanja br. 0002/2019 od 25.01.2019. godine Program br.1 od 11.12.2019

Galerija


Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs