Krstarenje Dubai Abu Dhabi Doha | Grupni Polazak Avio 13.02

Persijski zaliv – Emirati, Oman, Katar

Dubai – Abu Dhabi – Doha – Muscat

13.02 – 21.02.2020. 

Krstarenje 7 noćenja (pun pansion) + 1 noćenje u Abu Dabiju

Krstarite Persijskim zalivom i posetite, Ujedinjene Arapske Emirate, Oman i Katar sa, organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima,, noćenjem u hotelu sa 5* u Abu Dabiju, vodičem,, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama već od 1099EUR po osobi

 

Brod: Costa Diadema

Krstarenje Dubai Abu Dhabi Doha | Grupni Polazak Avio 13.02


AVIONOM GRUPNI GARANTOVAN POLAZAK
1 noćenje u Abu Dabiju hotel 5* / (doručak)
7 noćenja na luksuznom brodu COSTA DIADEMA (prošireni pun pansion)
polazak: 13.02.2020.  povratak 21.02.2020.


Bogate države Persijskog zaliva svojim impresivno brzim ekonomskim razvojem i modernim arhitektonskim čudima XXI veka, svojim zlatnim sjajem privlače posetioce sa svih strana sveta. Kada je otkrivena nafta sredinom XX veka u ovom inače veoma sušnom i pustinjskom geografskom predelu, događa se drastična transformacija i siromašni nomadi i ribari postaju bogati šeici i naftaši. Danas se ovde mogu videti veličanstvene građevine moderne arhitekture i tradicionalni sukovi, ogromni tržni centri, zatim možete doživeti odlazak u pustinju i vožnju džipovima, kao i kupanje na lepim peščanim plažama. Od novembra do marta traje zimska sezona i to su najbolji meseci za posetu. Prosečne maksimalne dnevne temperature vazduha u februaru su između 17 i 25°C, mada mogu dostići i 30°C, sa minimalnim količinama padavina.

 

13.02.2020 Beograd – Abu Dhabi

Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 10:00h. Let Etihad EY 072 na relaciji Beograd – Abu Dhabi sa poletanjem u 11:55h i sletanjem u 20:00h na Međunarodni aerodrom Abu Dhabi. Nakon obavljene pasoške i carinske kontrole, transfer i smeštanje u hotel Royal Rose u centralnoj zoni Abu Dabija.

Hotel Royal Rose je luksuzni hotel sa 5*, smešten u centru Abu Dabija. Spoljašnjost hotela je inspirisana francuskim baroknim palatama XVII veka, a unutrašnjost je podjednako lepa i raskošna. Zidovi su ukrašeni zanimljivim pozlaćenim detaljima i velikim lusterima. Hotel se nalazi nedaleko od poslovne zone, državnih instituacija i tržnih centara. Abu Dhabi Corniche i promenada se nalaze na 10-ak minuta vožnje od hotela. Svih 355 elegantno uređenih soba i apartmana su kreirani za prijatan i komforan boravak. Sve sobe su opremljene satelitskim TV programima, sefom, aparatom za kafu i čaj i besplatnim wi-fi internetom.

14.02.2020 Abu Dhabi, UAE

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do luke i ukrcavanje na brod Costa Diadema. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u kabine, možete večerati na desetoj palubi u buffet restoranu Corona Blu. Isplovljavanje u 23:59h.

15.02.2020 Dubai, UAE

Dubai, sa nešto manje od tri miliona stanovnika, jedan je od sedam emirata federacije Ujedinjenih arapskih emirata, smešten na jugoistoku Persijskog zaliva na Arabijskom poluostrvu. Dubai je sinonim za nagli privredni razvoj i bogatstvo, raskoš i luksuz, i sve to zahvaljujući izdašnim izvorima nafte. Tržni centri nisu samo mesto kupovine, već i zabave i druženja. Burdž Kalifa je najpoznatija građevina Dubaija i sa 828 metara, to je najviša zgrada na planeti, a Burdž el Arab je najčuveniji i najluksuzniji hotel. Džumeira, plaža sa belim peskom i tirkiznom bojom mora, najpoznatija je plaža Dubaija.

 

16.02.2020 Dubai, UAE

Dubai nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja: džip safari u pustinji, suk zlata i začina, Miracle Garden, Marina, hotel Atlantis…

17.02.2020 Muscat, Oman

Sultanat Oman je slabo naseljena država u jugozapadnom delu Arabijskog poluostrva i pustinja zauzima najveći deo teritorije ove zemlje. Maskat ili u prevodu “sigurno sidrište” je sa nešto više od milion stanovnika glavni i najveći grad Omana. Maskat je poznat po peščanim plažama koje se nalaze nedaleko od grada, a obavezno mesto posete su živopisni Mutrah suk i moderna džamija Sultana Qaboosa. Od starih znamenitosti, važna su utvrđenja iz portugalskog perioda vladavine, a od najnovijih znamenitosti, tu su Kraljevska opera i Nacionalni muzej. Zahvaljujući umerenoj politici koju od 1970. godine vodi apsolutistički vladar Sultan Qaboos, Oman je zemlja mira.

18.02.2020 Dan na moru

Costa Diadema poznata i kao “kraljica Mediterana”, pripada brodovima klase Dream i sagrađena je 2014. godine u brodogradilištu Fincantieri u Margheri u Italiji, sa cenom izgradnje od oko 550 miliona evra. Brod je dugačak 306m, širok 37m, uz maksimalnu brzinu od 22,5 čvorova i bruto tonažom od 132.500t. Brod ima 19 paluba od kojih je 14 dostupno gostima. U 1862 kabine se može smestiti oko 4000 putnika o kojima se brine posada od 1253 članova. Glavna inspiracija za uređenje unutrašnjosti broda je bila umetnost italijanske renesanse i savremena pop art umetnost, tako da se brod ponosi sa izloženih 190 originalnih umetničkih dela i 7874 reprodukcija sa temom kraljeva. Costa Diadema nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: sedam restorana, tri bazena (jedan sa pokretnim krovom), osam đakuzija, teretanu, sportske terene za košarku i odbojku, Samsara spa… Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište na tri nivoa, diskoteka, kazino, 4D bioskop, 11 barova i salona, Country Rock Club.

19.02.2020 Doha, Katar

Doha je glavni grad Katara i jedan od najbrže rastućih gradova u svetu, sa velikim brojem supermodernih nebodera i gradilištima na svakom koraku. Grad se smestio u širokom zalivu, pa i ime Doha potiče od arapske reči Dohat što znači zaliv. Doha je sve do otkrića bogatih gasnih i naftnih polja bila ribarsko selo poznato po lovu na biserne školjke, da bi se sve promenilo kada su stekli nezavisnost 1971. godine, a vladari Katara odlučili da od Dohe naprave novi biser arapskog sveta. Zanimljivi delovi Dohe su Suk Vakif sa građevinama u tipičnom arapskom stilu, sa brojnim arapskim restoranima i prodavnicama, bulevar i šetalište La Corniche; West Bay je finansijski i poslovni deo grada sa sada već čuvenim “skyline-om”; i Biser, odnosno The Pearl – luksuzni stambeni kompleks sagrađen na veštačkim poluostrvima i ostrvima, sa Marinom u kojoj su usidrene preskupe jahte, lepo šetalište i restorani i kafići. Katar je poznat i po avio kompaniji Qatar Airways i po TV kući Al Jazeera.

20.02.2020 Abu Dhabi, UAE

Abu Dabi je glavni grad UAE i sa nešto više od milion stanovnika, drugi grad po veličini u UAE. Abu Dabi je danas jedan od najvećih proizvođača nafte na svetu i među najbogatijim gradovima Bliskog Istoka. Kada bismo preveli sa arapskog ime Abu Dabi, doslovno značenje bi bilo “otac gazele”, verovatno zbog krda arabijskih oriksa koji su nekada u velikom broju živeli u teškim pustinjskim uslovima. Glavna arhitektonska znamenitost grada je veličanstvena Velika džamija Šeika Zajeda, završena 2007. godine. Impresionira veličina prostora koji može da primi oko 41.000 vernika i belina mermera kojim je obložena ova raskošna džamija. Ova građevina je definitivno jedno od modernih svetskih čuda arhitekture. Zanimljivi su Ferrari World, Emirates Palace hotel i Predsednička palata, zatim novi spektakularni Muzej Louvre koji je  sjajna mešavina orijentalnog i modernog stila u arhitekturi, a Abu Dabi je poznat i po kupovini i tržnim centrima.

21.02.2020 Abu Dhabi, UAE

Iskrcaj sa broda u ranim jutarnjim satima i transfer do Međunarodnog aerodroma Abu Dhabi. Let Etihad EY 071 na relaciji Abu Dhabi – Beograd sa poletanjem u 08:20h i sletanjem u 11:25h na Aerodrom Nikola Tesla. Kraj putovanja.


AVIONOM GRUPNI GARANTOVAN POLAZAK
1 noćenje u Abu Dabiju hotel 5* / (doručak)
7 noćenja na luksuznom brodu COSTA DIADEMA (prošireni pun pansion)
polazak: 13.02.2020.  povratak 21.02.2020.

Paket aranžman, sve uključeno po osobi:

UNUTRAŠNJA KABINA: 1099 EUR

PROZORSKA KABINA: 1199 EUR

BALKONSKA KABINA: 1299 EUR

DECA DO 18 GODINA U KABINI SA DVE ODRASLE OSOBE PLAĆAJU 699 EUR

DOPLATA ZA 1/1 KABINU: NA UPIT.


CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratna avio karta Beograd – Abu Dhabi – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
 • Svi transferi aerodrom – hotel – luka – aerodrom
 • Jedno noćenje sa doručkom u hotelu Royal Rose sa 5* u Abu Dabiju
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
 • 8-dnevno krstarenje na brodu Costa Diadema (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
 • Lučke takse u iznosu od 150,00€ u ceni aranžmana

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:

 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 70€ po osobi za čitavo krstarenje i 35€ za decu starosti od 4 do 14 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti (Abu Dabi, Dubai, Muskat, Katar)
 • Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića koje naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
 • Polisa putnog zdravstvenog osiguranja
 • Troškovi izdavanja svih potrebnih viza

NAPOMENE:

 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara Costa Crociere
 • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima o plovidbi i prevozu putnika morima.
 • Ogranizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremenu dostavu svih


Organizator putovanja poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 30/2019 i uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

 

Image result for costa diadema

Image result for costa diadema

Image result for costa diadema interior

Image result for costa diadema interior

Related image

Image result for costa diadema interior

Image result for costa diadema interior

Image result for costa diadema interior

Image result for costa diadema cabinsImage result for costa diadema cabins

Image result for costa diadema cabins

Image result for costa diadema cabins

Image result for costa diadema cabins

Related image

 

POGLEDAJTE OSTALE PONUDE ZA KRSTARENJA

Pozovite nas