Kanarska Ostrva Letovanje

Kanarska Ostrva Letovanje | Gran Canaria | Tenerife

Kanarska Ostrva se nalaze oko 100 kilometra zapadno od obala Maroka u Atlantskom okeanu, i zajedno čine jednu pokrajinu Španije. U našoj ponudi su ostrva: Tenerife, Gran Kanaria i Lanzerote.

Kanarska Ostrva se nalaze oko 100 kilometra zapadno od obala Maroka u Atlantskom okeanu, i zajedno čine jednu pokrajinu Španije. Čini ih 12 ostrva sa površine 7.273km², sa najvećim rastojanjem među njima od 600 kilometara. Sedam ostrva je naseljeno: Tenerife, Fuerteventura, Gran Kanarija, Lanzarote, La Palma, Gomera i Jero. Na ovih sedam ostrva živi oko 1,5 miliona stanovnika. Ovo su vulkanska i planinska ostrva, sa brojnim kraterima, a posebno na ostrvu Tenerife. Kanarski krateri spadaju među najveće na svetu. Na ostrvu Tenerife se nalazi i najviši vrh Španije Piko de Teide. Severne obale su izgrađene od crnog, sivog, crvenog i belog peska, dok su bele plaže na istočnim ostrvima nastale taloženjem peska iz Sahare. Modra boja okeana, plaže sa crnim peskom vulkanskog porekla, egzotična lokali i klubovi, u bescarinskoj zoni privlače turiste iz celog sveta tokom cele godine. Blizina afričkog kontinenta čini klimu blagom tako a temperature se retko kada spuštaju ispod 20c a u toku leta nisu više od 30c. U našoj ponudi su ostrva: Tenerife, Gran Kanaria i Lanzerote..


INDIVIDUALNI POLASCI

Pošaljite nam upit za termine koji Vama odgovaraju!

Pošaljite nam upit kako bi Vam poslali ponudu. Neophodne informacije su broj putnika, datum polaska i povratka, kao i koji aerodrom Vam više odgovara Beograd ili Budimpešta. Koja vrsta hotelske usluge (najam, doručak, polupansion ili all inclusive). 


U NASTAVKU POGLEDAJTE MALI DEO HOTELSKE PONUDE SA OPISIMA I SLIKAMA: (CENOVNIK NA UPIT)

POGLEDAJTE OSTALE DESTINACIJE